Semih Kaya'dan Galatasaray göndermesi

Yeni Malatyaspor'un yeni transferlerinden Semih Kaya: "Ben, sarı-kırmızı renklere gönülden bağlı bir sporcuyum. O yüzden de sarı-kırmızılı renklerin altında nasıl oynanması gerektiğini bilen, gönülden hisseden bir sporcuyum."

Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Semih Kaya, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada transferinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Bir şeyler katabileceğini hissettiği bir camiaya geldiğini ifade eden 29 yaşındaki stoper, şunları söyledi.

YENİDEN AVRUPA'YA

"İki yıl önceki gibi tekrar Avrupa'da Yeni Malatyaspor'un armasını ve renklerini taşırız. Ben, sarı-kırmızı renklere gönülden bağlı bir sporcuyum. O yüzden de sarı-kırmızılı renklerin altında nasıl oynanması gerektiğini bilen, gönülden hisseden bir sporcuyum. Burada da elimden geldiği şekilde gerek ben gerek futbolcu arkadaşlarımız Yeni Malatyaspor arması, kulübü, camiası ve taraftarları için en iyisini yapacağız. Sadece bizlerin arkasında olsunlar, desteklesinler. Tabii ki de kötü günlerimiz olacak ama bundan sonra her şeyin iyi gideceğine ve en hızlı şekilde düzeleceğine inanıyorum."

GÜÇLÜ BİR KADRO KURDUK

Yeni Malatyaspor'un yeni bir kadro kurduğunu anlatan Semih Kaya, "Oyuncu performansı ve kalitesi üst seviyede bir takım ama yeni oluşan bir takım kurgusu olduğu için tabii ki de bir alışma süreci olacaktır diye düşünüyorum ki takım şu anda bunu yaşıyor. Bunu da en yakın zamanda, bir-iki hafta içerisinde toparlayacağımızı düşünüyorum. Benim buraya gelmemdeki en önemli sebeplerden bir tanesi Hamza hocam ve ekibidir. Bunun yanında Galatasaray ve milli takımda birlikte oynadığım oyunculardır. Burada çok arkadaşım var. Burada da çok iyi performans göstereceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Öte yandan, Yeni Malatyaspor'un bir diğer stoper transferi Wallace da resmi imzayı attı. Brezilyalı stoperin transferini üç gün önce böyle haberleştirmiştik.

Semih Kaya'dan Galatasaray göndermesi

 

Semih Kaya'dan Galatasaray göndermesi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Semih Kaya Süper Lig Wallace
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.