Semih Ergun kimdir? Eliz Sakuçoğlu'nun sevgilisi!

Semih Ergun kimdir? Ekin Mert Daymaz ile geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini sonlandıran Eliz Sakuçoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Sakuçoğlu, Semih Ergun ile el ele görüntülendi. Peki Semih Ergun kimdir? Detaylar haberimizde...

Semih Ergun kimdir? Magazin gündeminde yeni bir aşk konuşuluyor. Ekin Mert Daymaz'dan ayrıldıktan sonra Eliz Sakuçoğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi. Semih Ergun ile Eliz Sakuçoğlu bir mekandan çıkarken el el objektiflere yandı. Peki Semih Ergun kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu ile oyuncu Ekin Mert Daymaz bir yıllık aşkın ardından ayrıldı.

Posta'nın haberine göre; Eliz Sakuçoğlu önceki akşam DJ’lik yapan yeni sevgilisi Semih Ergun ile Bebek’teki Lucca’dan el ele çıkarken görüntülendi.

Semih Ergun kimdir? Eliz Sakuçoğlu'nun sevgilisi!

Soruları yanıtsız bıraktılar, hızla taksiye bindiler. Eliz Sakuçoğlu, Ekin Mert Daymaz ile el ele hiç fotoğraf çektirmemişti..

Çift gittikleri tatil beldelerinden aynı manzarayı paylaşarak birlikte olduklarını ima ediyordu.

Semih Ergun kimdir? Eliz Sakuçoğlu'nun sevgilisi! - Resim : 2

Öte yandan Eliz Sakuçoğlu DJ sevgilisi Semih Ergun ile Yunanistan’ın Thasos adasında hafta sonu yapılan bir etkinliğe de katıldı.

Semih Ergun kimdir? Eliz Sakuçoğlu'nun sevgilisi! ile ilgili etiketler Ekin Mert Daymaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.