Selin Kabaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın kim olduğu ve kariyeri hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Hatta, 2002 yılında Best Model Güzeli seçilen Kabaklı, modellik kariyerinde önemli adımlar atmış ve özellikle Murat Özdemir ile gerçekleştirdiği evlilikle büyük yankı yaratmıştı. Peki, Selin Kabaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte, Selin Kabaklı'nın hayatı ve kariyeri...

Murat Özdemir'in eski eşi olan Selin Kabaklı, gizemini koruyan bir isim olmaya devam ediyor. 2002 yılında Best Model Güzeli unvanını kazanarak adını duyuran Kabaklı, modellik kariyerinde iz bırakan isimlerden biri haline gelmiştir. Peki, Selin Kabaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde....

Selin Kabaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

SELİN KABAKLI KİMDİR?

 Evlilik haberlerinin ardından Selin Kabaklı, Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak, "Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin, hiza senin, kul senin, ceza senin" ifadelerini kullanmıştır.

 Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı ile evliliği sona erdikten sonra ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile Dubai'de sessiz sedasız evlenen Özdemir, yakın çevresinin katılımıyla gerçekleşen özel bir törenle mutluluğa "evet" demiştir. Balayı için Körfez turu yapacakları söylentiler arasında yer aldı.

Best Model Güzeli seçilerek adını duyuran Selin Kabaklı, modellik kariyerinde 2002 yılından bu yana başarıyla ilerliyor. Kariyeri boyunca birçok önemli projede yer alan Kabaklı, adından sıkça söz ettirmiş ve moda dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

İş insanı Murat Özdemir ile 2018 yılında gerçekleştirdiği evlilikle gündeme gelen Selin Kabaklı, medya ve kamuoyunun ilgisini üzerine çekmiştir. Ancak çift, 2022 yılında boşanma kararı almıştır. Boşanmanın ardından, Murat Özdemir'in ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile ilişki yaşamaya başlamasıyla birlikte Selin Kabaklı tekrar gündeme gelmiştir.

 

Selin Kabaklı kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.