Selçuk Bayraktar'dan tarihi yürüyüşte anlamlı mesaj: Türkiye, bu zulme dur diyecek kapasiteye ulaşacak!

İstanbul Galata Köprüsü'nde 308 sivil toplum kuruluşu, Pençe Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerimiz, İsrail zulmüne uğrayan Filistin'e destek ve teröre lanet için tek yürek oldu. Yürüyüşe katılan Selçuk Bayraktar, "Rahmetli babam da bu yolda hayatını vakfetmişti. İnşallah ülkemiz nesillerimizle beraber bir gün bu zulme dur diyecek kapasiteye ulaşacak." dedi.

Galata Köprüsü'ndeki "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşüne katılan T3 Vakfı ve Baykar Yönetim Kurulu Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar açıklamalarda bulundu.

Selçuk Bayraktar Gazze'deki İsrail zulmüne dikkat çekerek "Bizler de hayatımızı ülkemizi tam bağımsız ve güçlü kılacak teknolojileri kılmaya vakfettik. Rahmetli babam da bu yolda hayatını vakfetmişti. İnşallah ülkemiz nesillerimizle beraber bir gün bu zulme dur diyecek kapasiteye ulaşacak. Dost ve kardeş coğrafyalarıyla beraber bir anlamda bütün dünyayı hürriyetine kavuşturacak." dedi.

 

 

Selçuk Bayraktar'dan tarihi yürüyüşte anlamlı mesaj: Türkiye, bu zulme dur diyecek kapasiteye ulaşacak! ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Galata Köprüsü Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.