Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Bilal Erdoğan: Şehitlerimizin de Filistin'deki çocukların da katilleri aynı odaklar

Yeni yılın ilk gününde İstanbul'dan dünyaya Filistin mesajı verildi. Sabah namazı sonrası onbinlerle birlikte yürüyüşe katılan Bilal Erdoğan konuşmasında, "Şehitlerimizin de Filistin'deki çocukların da katilleri aynı odaklar." dedi.

Türk halkı yeni yılın ilk gününde sabah namazından sonra Türkiye şehitleri ve Filistinli masun kayıplar için İstanbul'da gövde gösterisi yaptı.

Türkiye'deki 29 Sivil Toplum Kuruluşunun (STK) bir araya gelerek oluşturduğu Milli İrade Platformu'nun çağrısı üzerine Galata Köprüsü'nde, "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" sloganıyla yürüyüşe başlandı.

Binlerce insanın katıldığı yürüyüşe Necmettin Bilal Erdoğan da katıldı.

"ŞEHİTLERİMİZİN DE FİLİSTİN'DEKİ ÇOCUKLARIN DA KATİLLERİ AYNI ODAKLAR"

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan da yürüyüşe katıldı.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"İsrail, Filistinli kardeşlerimizin haklarını gasp etmeye ve çalmaya her gün yeni bir boyutta devam etti. Dünya buna seyirci kaldı. Biz yeni yılın ilk sabahında bunu İstanbul'dan tüm dünyaya haykırmak istiyoruz.

Biz terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerimizin de Filistin'de şehit edilen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler kayıtsız kalamayız.

Çünkü Kudüs bizim ilk kıblemiz. Mescid-i Aksa bizim kutlu mabedimiz. Biz terörle mücadelede verdiğimiz şehitlerin katillerinin kim olduğunu biliyoruz. Ancak birlik olduğumuzda bu zulümlere karşı güçlü olabiliriz."

 

 

Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Bilal Erdoğan: Şehitlerimizin de Filistin'deki çocukların da katilleri aynı odaklar ile ilgili etiketler Bilal Erdoğan Filistin Galata Köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.