Şelaleler ve göller şehri Düzce'de yeni şeşale keşfedildi

Şelaleler ve göller şehri olarak adlandırılan Düzce’de geçen sene kentin güney kısmında keşfedilen ve Aydınpınar 2 adı verilen şelale turizm sektörüne kazandırıldı.

Aydınpınar Köyünde bulunan mevcut şelalenin yaklaşık 2 kilometre güney kısmında 50 metre yükseklikten akan bir şelale daha keşfedildi. Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, orman içerisinden ulaşımın sağlandığı bu alanın turizme kazandırılması için çalışma başlattı.

Yaklaşık 5 aydır devam eden çalışmalarda zor bölgede olan şelaleye vatandaşların ulaşımı için ahşap yürüyüş yolu yapıldı. Yol üzerinde kenti kuş bakışı görebilecek alanlara da seyir terasları inşa edilerek güzelleştirildi.

Şelaleler ve göller şehri Düzce'de yeni şeşale keşfedildi

50 metre yükseklikten akan ve suyun düştüğü noktaya kadar gidilebilen şelale, Aydınpınar 1, Güzeldere, Samandere ve Aktaş şelalelerinin ardından Milli Parklar bünyesine alınan 5. şelale oldu. Kayın ve gürgen ağaçlarının yoğun olduğu bölgede bulunan şelaleye "Aydınpınar 2" adı verildi.

Şelaleler ve göller şehri Düzce'de yeni şeşale keşfedildi - Resim : 2

Şelaleyi ziyaret edenler ise seyrine doyumsuz manzara izleme fırsatını da beraberinde buluyor.

Şelaleler ve göller şehri Düzce'de yeni şeşale keşfedildi ile ilgili etiketler Denizli şelale Aydınpınar 2
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.