Seksenler Rıza Amir Neden Şapka Takıyor? Komiser Rıza Neden Şapka Takıyor?

Seksenler Rıza Amir Neden Şapka Takıyor? TRT 1'in fenomen dizisi Seksenler bu sezon da izleyicisinin ilgi odağı oldu. Kadrodan ayrılan Rasim Öztekin ve Kemal Kuruçay'ın vedası herkesi üzdü. Ancak şu sıralar merak konusu olan bir başka detay var. O da Komiser Rıza'nın neden şapka taktığı... Peki Seksenler Rıza Amir neden şapka takıyor?

Seksenler Rıza Amir neden şapka takıyor sorusu merak ediliyor. Başrollerinde Şoray Uzun, Özlem Türkad ve İlker Ayrık'ın rol aldığı dönem dizisi Seksenler geride kalan sezonlarla izleyicinin de her bölüm merak ettiği özel dizilerden oldu. Dizide yaşanan ayrılıklar her ne kadar reytinglerde düşüşe neden olsa da karakter bazında yaşanan değişimler neyseki dizinin sıcacık hikayesinin önüne geçemiyor.

80'li yılların detayları ile başlayan ve bu sezon itibariyle 90'lı yılların o sıcacık ve herkesin malumu detayları izleyicisi ile buluştuan Seksenler dizisinde Komiser Rıza rolüyle izleyicinin hafızasında yer alan başarılı oyuncu Onur Dilber de performansı ile göz dolduruyor. Ancak bu sezon kendisiyle ilgili bir detay herkesin merak konusu oldu.

SEKSENLER RIZA AMİR NEDEN ŞAPKA TAKIYOR?

Oyuncu Onur Dilber'in dizide canlandırdığı Komiser Rıza rolü izleyicinin en beğendiği karakterlerin başında geliyor. Samimi ve sempatik tavırları ve Karadeniz şivesiyle tanınan ve mahallenin asayişini sağlamakla görevli Komiser Rıza neden şapka takıyor? Bu sorunun yanıtı hakkında oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak Seksenler Rıza Amir neden şapka takıyor sorusu tekrar gündeme geldi. 

Seksenler müjdesi - Güncel Haberler

ONUR DİLBER KİMDİR?

Onur Dilber 1982 yılında Trabzon'da doğdu. Çukurova Üniversitesinde Oyunculuk eğitimleri aldı. Duru Tiyatroda oyuncu olarak yer almıştır. Komiser Rıza karakteri ile Seksenler dizisinde tanındı

Seksenler Rıza Amir Neden Şapka Takıyor? Komiser Rıza Neden Şapka Takıyor? ile ilgili etiketler Seksenler seksenler rıza amir neden şapka takıyor komiser rıza neden şapka takıyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.