Seksenler nefes kesen bölümüyle ekranlarda!

Seksenler 240. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Seksenler, hafta içi her gün izleyenlerin karşısına çıkıyor. Eğlenceli sahneleri ile keyifli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümlerinde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. Seksenler 240. bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Seksenler 240. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Seksenler 240. bölüm izle! Eğlenceli sahneleri ile keyifli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümlerinde yaşanacak gelişmeler merak ediliyor. TRT 1 ekranlarının sevilen dönem dizisi Seksenler, hafta içi her gün izleyenlerin karşısına çıkıyor. Seksenler 240. bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Seksenler 240. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Seksenler in yeni bölümleri TRT 1'de başlıyor. Dizinin ilk bölümü 11 Ekim Cuma 20.00'de ekranlara geldi. İkinci bölüm 14 Ekim Pazartesi 20.00'de, üçüncü bölümden itibaren ise hafta içi her gün 17.00'de TRT1'de diziseverlerle buluşacak.

SEKSENLER 240 BÖLÜM İZLE

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Yenilenen oyuncu kadrosu, yeni hikayeleri ve yeni dekorlarıyla bu kez hafta içi her gün hayatımıza renk katacak olan Seksenler kısa zaman sonra izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yapımcılığını Birol Güven, senaryosunu Birol Güven ile MinT yazar ekibi üstleniyor, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay oturuyor. Seksenler dizisinin kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat, Aşkın Şenol, Osman Büyükercan gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Seksenler nefes kesen bölümüyle ekranlarda! ile ilgili etiketler canlı izle TRT 1 Seksenler ekran plak SES
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.