Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Küçük Poyraz’a konvoylu sünnet düğünü sürprizi!

2020'de görevi başında şehit olan polis memuru Mehmet Tekcan'ın 7 yaşındaki oğlu Poyraz Tekcan için Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü özel konvoylu sünnet düğünü düzenledi. Minik Poyraz'ın mutluluğu görenlerin içini ısıttı.

Sakarya’da 17 Ekim 2020 yılında Erenler ilçesinde 'dur' ihtarına uymayan otomobili takip ettikleri sırada kaza yaparak şehit olan polis memuru Mehmet Tekcan’ın 7 yaşındaki oğlu için sünnet düğünü yapıldı.

İL EMNİYET MÜDÜR VE ÇOK SAYIDA POLİS KATILDI

Düğüne, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve eşi Meliha Kaya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Osman Aral, Serdivan İlçe Emniyet Müdürü Sibel Özkan, Asayiş Şube Müdürü Serkan Kızılay, çok sayıda polis katıldı.

Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Küçük Poyraz’a konvoylu sünnet düğünü sürprizi!

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU

Evinin önünde polis araçları ile sirenler eşliğinde konvoy yapılarak düğün salonuna kadar gelen minik Poyraz’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Küçük Poyraz’a konvoylu sünnet düğünü sürprizi! - Resim : 2

Şehit polis memuru Tekcan’ın eşi Büşra Tekcan da, sünnet töreni için kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılanlara teşekkür etti.

Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Küçük Poyraz’a konvoylu sünnet düğünü sürprizi! - Resim : 3

Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Küçük Poyraz’a konvoylu sünnet düğünü sürprizi! - Resim : 4

Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Küçük Poyraz’a konvoylu sünnet düğünü sürprizi! ile ilgili etiketler Şehit polis Sakarya sünnet mehmet tekcan sünnet düğünü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.