Seda Erdim kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapmaktadır?

Survivor 2023 kadrosuna dahil edilen yarışmacılardan Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile evlenmiştir. Peki ama Seda Erdim kimdir, ne iş yapmaktadır?

Bir dönem ekranların en çok izlenen dizilerinden Hayat Bilgisi’nde Arif karakterini canlandıran Ümit Erdim, Survivor 2023 kadrosuna dahil edildi. Erdim’in Survivor yarışması kadrosuna dahil edildiğinin açıklamasının hemen ardından eşi Seda Erdim en çok aranılan isimler arasında yer aldı.

Seda Erdim Kimdir?

30 Ocak 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Seda Erdim, eğitim hayatına da burada başladı. Liseden mezun olduktan sonra Kimya Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Bir dönem THY’de hosteslik yapan Seda Erdim, 2015 yılında Ümit Erdin ile aşk yaşamaya başladı.

Seda Erdim kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapmaktadır? - Resim : 2

Ümit Erdim ile Seda Çınar, 2017 yılında hayatlarını birleştirerek evlendiler. Bu evliliklerinden Ses ve Ela adında iki kız çocukları dünyaya geldi.

Seda Erdim’in, Instagram’da @seda.erdim hesabında 427 bin takipçisi bulunmaktadır.

Seda Erdim kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne iş yapmaktadır? ile ilgili etiketler Seda Erdim Ümit Erdim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.