Secret Power sahibi Emrah Karamazı kimdir? Jokey Özcan Yıldırım kimdir?

96. Gazi Koşusu favorileri arasında yer alan 3 yaşlı İngiliz safkan Secret Power, yarış severler tarafından yakından takip edilmektedir. Emrah Karamazı’nın sahibi olduğu Secret Power, jokey Özcan Yıldırım ile start alacaktır. Peki, Emrah Karamazı kimdir?

96. Gazi Koşusu favorilerinden Secret Power, şimdiden yarış severler tarafından yakından incelenmekle birlikte koşuları da takip edilmektedir. At yarışçılığının derbisi olarak nitelendirilen Gazi Koşusu’da yer alacak Secret Power adlı safkana binecek olan jokey Özcan Yıldırım’dır.

Umut Coşar'ın yetiştiriciliğini yaptığı kır dişi tay, pistlere ilk olarak 4 Eylül 2021 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromunda, galibiyetle noktaladığı Şartlı-1 koşu ile başladı. İlk startından sonra 8 kez mücadele veren safkan, hiçbirinde tabela dışarısında kalmazken ilk Grup koşu zaferini Dişi Tay Deneme'de (G1) Özcan Yıldırım idaresinde elde etti. Kısrak Koşusu'ndan (G1) da zaferle ayrılarak üst üste iki Açık koşu galibiyetini hanesine yazdırmayı başardı.

Secret Power sahibi Emrah Karamazı kimdir? Jokey Özcan Yıldırım kimdir?

Emrah Karamazı Kimdir?

Secret Power’in sahibi olduğu Emrah Karamazı hakkında pek bilgi bulunmamaktadır.

Özcan Yıldırım Kimdir?

1985 Siirt doğumlu olan Özcan Yıldırım, 14 çocuklu bir ailenin evlatlarındandır. 8 yıllık zorunlu eğitim sonrasında atlarla ilk kez kondisyoner olan eniştesi Sadık Akın sayesinde tanışmıştır.

Secret Power sahibi Emrah Karamazı kimdir? Jokey Özcan Yıldırım kimdir? ile ilgili etiketler secret power emrah karamazı gazi koşusu özcan yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.