Sebastián Coates kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş savunma hattını güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor ve bu kapsamda tanıdık bir isim ile uzlaşmaya çalışan siyah beyazlılar, Sebastián Coates'i gözüne kestirdi. Geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Sebastian Coates için yeniden bir hamle yapma planlarıyla gündeme gelmesinin ardından 'Sebastián Coates kimdir?' veya 'Sebastián Coates hangi takımlarda oynadı?' gibi sorular merak ediliyor. Peki, Sebastián Coates kimdir? İşte, Sebastián Coates'in hayatı...

Beşiktaş, savunma hattını güçlendirme çabalarına devam ediyor ve bu doğrultuda tanıdık bir isim olan Sebastián Coates ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Coates için yeniden girişimde bulunmasıyla birlikte, "Sebastián Coates kimdir?" ve "Hangi takımlarda oynadı?" gibi sorular merak edilmeye başlandı. Peki, Sebastián Coates kimdir? İşte Sebastián Coates'in hayatı...

Sebastián Coates kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

SEBASTİAN COATES NİON KİMDİR? 

Sebastián Coates Nion, 7 Ekim 1990 doğumlu, Uruguaylı millî futbolcudur. Primeira Liga takımlarından Sporting'de oynuyor.

Oyun tarzı Diego Lugano'ya benzetilen Coates, Uruguay taraftarları tarafından "Küçük Lugano" anlamına gelen "Luganito" lakabıyla anılır.

11 yaşında, ülkenin önde gelen takımlarından Nacional kulübüne katıldı ve burada farklı yaş gruplarında forma giydi. Yeteneği kısa sürede fark edildi ve Uruguay forması giydiği 2011 Copa America'da turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçilerek dikkatleri üzerine çekti.

2011 Copa America'daki başarısı, Coates'in İngiliz kulüplerinden Liverpool'a transferine yol açtı.beşi

Sebastián Coates kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? ile ilgili etiketler Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.