Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 7 Mart Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu Mu?

Çılgın Sayısal Loto'da haftanın ilk çekilişi açıklandı. 7 Mart Pazartesi Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı sorusu da gündem oldu. Devirli büyük ikramiyesi ile talihlilerine ikramiyelerini dağıtacak Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu? İşte detaylar...

Sayısal Loto sonuçları haberimizde. 7 Mart 2022 Pazartesi saat 21:30'da yapılacak çekiliş MPİ ve Sisal Şans ortaklığında yapılıyor. İkramiyelerini bekleyen talihliler de çekiliş saatini merakla bekliyor. Peki Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu mu?

Haftanın ilk Sayısal Loto çekilişi sonuçları ve kazandıran numaralar için kupon yapan talihliler saat 21:30'u bekliyor. Noter huzurunda yapılan ve Milli Piyango TV'den canlı olarak yayınlanan Sayısal Loto çekilişinin hemen ardından sonuçlar haberimizde olacak.

Kazandıran numaralar; 9-25-41-52-78-86 Joker-57 SüperStar-5 oldu.

Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 7 Mart Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu Mu?

Sayısal Loto büyük ikramiyesi bu akşam 31.724.251,99 liradır.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayısal Loto Sonuçları Açıklandı! 7 Mart Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu Mu? ile ilgili etiketler sayısal loto sonuçları açıklandı mı? belli oldu mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.