Savaşçı Reyting Şoku Yaşadı! Dizi Finale Mi Gidiyor? Yeni Oyuncular da Fayda Sağlamadı

Geride bıraktığı 4 sezon ile adeta seyirciyi ekran başına kilitleyen Savaşçı reytinglerde bir türlü toparlanamadı. Bu durum dizinin final yapacağı yönünde bazı endişelerin doğmasına neden oldu. Savaşçı dizisi reytinglere yenik düşecek mi? İşte detaylar…

Geride bıraktığı 4 sezon ile adeta seyirciyi ekran başına kilitleyen Savaşçı reytinglerde bir türlü toparlanamadı. Bu durum dizinin final yapacağı yönünde bazı endişelerin doğmasına neden oldu. Savaşçı dizisi reytinglere yenik düşecek mi? İşte detaylar…

Sezona Oldukça Geç Başladı

Savaşçı geride bıraktığı 4 sezon boyunca reytinglerde oldukça iyi sonuçlar almış ve FOX TV’nin en gözde dizilerinden bir tanesi haline gelmişti. Ancak dizinin 5. Sezon konusunda ciddi bir belirsizlik yaşamış ve dizi ayrılık üzerine ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılıklardan bir tanesi ise dizinin başrol oyuncularından bir tanesi olan ve Kaan Bozok karakterine hayat veren Berk Oktay olmuştu. Bu kadar fazla kayıp yaşayan dizi yeni bir yol haritası belirlemiş ve 5. Sezona bu şekilde başlamıştı.

Ancak 5. Sezonda savaşçı bir türlü istenilen reyting sonuçlarına ulaşamadı. Bu durum acaba Savaşçı reyting kurbanı mı olacak sorularını akıllara getirmeye devam etse de dizinin finali konusunda yapım şirketi ya da FOX TV tarafından yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak Savaşçı’nın reyting sonuçlarının FOX TV tarafından da çok hoş karşılanmadığı biliniyor.

Savaşçı Neden İstenen Reytinglere Ulaşamadı

Savaşçı ilk 4 sezonunda oldukça iyi reyting sonuçları almasına rağmen 5. Sezonda istenilen başarıyı bir türlü sergileyemedi. Bunun yanında ekranlarda Savaşçı haricinde askeri dizi olmamasına rağmen, Savaşçı’nın neden bu kadar düşük reyting sonuçları aldığı ise izleyiciyi düşündürmeye devam ediyor.

Savaşçı dizisinin reytinglerde istenilen sonucu bir türlü alamamasının en önemli sebebi ise çok güçlü rakiplerle kapışıyor olması. Bu rakiplerden bir tanesi ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kardeşlerim, diğeri ise TRT’nin reytinglerde oldukça iyi sonuçlar aldığı ve kadrosunda birçok usta ismi barındıran Gönül Dağı.

Savaşçı dizisine altı önemli ismi daha transfer eden FOX TV savaşçıdan istenilen reyting sonuçlarını alamazsa, dizinin gününün değiştirileceği, yine istenilen reyting sonuçlarına ulaşılamaması halinde ise dizinin final yapacağı iddiaları ise kulisleri meşgul etmeye devam ediyor.

Savaşçı Reyting Şoku Yaşadı! Dizi Finale Mi Gidiyor? Yeni Oyuncular da Fayda Sağlamadı ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.