Savaşçı dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Savaşçı dün 16. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde konferans salonunda patlayan bomba, Aslı ve Kağan’ı ölümle burun buruna getirdi. Patlama sonrası Kağan kendine gelse de, bombanın yakınında olan Aslı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Savaşçı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıca sitemizde bulunan linke tıklyarak Savaşçı 16. bölümü izleyebilirsiniz...

Savaşçı dizisinin 16. bölümü dün ekranlara geldi. Dizi severler bu gelişmenin ardından 17. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. FOX TV'nin pazar akşamları yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisinin son bölümü izleyiciden yine tam not aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kağan ve diğerleri büyük bir endişeyle Aslı’dan gelecek iyi haberleri beklerken, umutlar gittikçe tükendi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Dizide bu hafta, terör yine çirkin yüzünü gösterirken operasyon sahneleri nefes kesti. Aslı gibi terör mağduru kadınların ve çocukların kurtarılma sahneleri yine nefes kesti. Peki, Savaşçı 17. bölüm fragmanı yayınlandı ? Savaşçı 16. bölüm izlemek isteyenler haberimizde bulunan linke tıklayarak izleyebilirler...

SavaAAA_8-9

SAVAŞÇI 17. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilerek takip edilen Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı!

SAVAŞÇI 16. BÖLÜM İZLE

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Konferans salonunda patlayan bomba, Aslı ve Kağan’ı ölümle burun buruna getirmiştir. Patlama sonrası Kağan kendine gelse de, bombanın yakınında olan Aslı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Kağan ve diğerleri büyük bir endişeyle Aslı’dan gelecek iyi haberleri beklerken, umutlar gittikçe tükenir...

Bu arada karargaha gelen bir istihbaratla operasyon kararı alan General Kutalmış ve Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni Üsteğmen Serdar komutasında harekete geçirir. Fakat Yüzbaşı Kağan, sevdiği kadın ölümle pençeleşse de, timiyle birlikte göreve gitmekte ısrar edecek ve annesi Selver’in karşı koymasına rağmen o operasyona çıkacaktır. Çünkü terör yine çirkin yüzünü göstermiştir. Söz konusu olan operasyon, Aslı gibi terör mağduru kadınların ve kız çocuklarının kurtarılmasıdır.

MV5BYzYzYWMzOGItOWRkOS00MDdjLWFmNTktZWVmODNiNmZkMjcxXkEyXkFqcGdeQXVyMzAzMjI0OTk._V1_SY1000_CR0013321000_AL_

SAVAŞÇI 16. SON BÖLÜM ÖZETİ

Konferans salonunda patlayan bomba, Aslı ve Kağan’ı ölümle burun buruna getirmiştir. Patlama sonrası Kağan kendine gelse de, bombanın yakınında olan Aslı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Kağan ve diğerleri büyük bir endişeyle Aslı’dan gelecek iyi haberleri beklerken, umutlar gittikçe tükenir...

Bu arada karargaha gelen bir istihbaratla operasyon kararı alan General Kutalmış ve Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni Üsteğmen Serdar komutasında harekete geçirir. Fakat Yüzbaşı Kağan, sevdiği kadın ölümle pençeleşse de, timiyle birlikte göreve gitmekte ısrar edecek ve annesi Selver’in karşı koymasına rağmen o operasyona çıkacaktır. Çünkü terör yine çirkin yüzünü göstermiştir. Söz konusu olan operasyon, Aslı gibi terör mağduru kadınların ve kız çocuklarının kurtarılmasıdır.

SAVAŞÇI 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öğretmen kardeşinin Doktor tarafından kaçırıldığını öğrenen Teğmen Murat, kardeşini kurtarmak için aklına koyduğunu yaparken, Kılıç Timi canları pahasına aldığı görevi yerine getirecek ve silahların teröristlerin eline geçmesine izin vermeyecektir.

Albay Kopuz ise karargahta Kılıç Timi’ni cehennemden kurtarmak için çareler ararken, beklenmedik ziyaretçinin devreye girmesi olayları seyrini değiştirecek ve belki de bu Kılıç Timi’nin beklediği fırsat olacaktır.

SAVAŞÇI 14.BÖLÜM ÖZETİ

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da, olaylar hız kesmiyor!

Doktor, Kopuz Albay’ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor’un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan’ın Kılıç Timi’nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan’ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır.

Doktor, şimdi büyük bir sabırsızlıkla silahlarını beklerken, sevkiyatı durdurmayı kafasına koyan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi, ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.

murat-serezli-den-dag-3-aciklamasi-8481368

"SAVAŞÇI" DİZİSİ 2200 YILLIK BİR DESTANI ANLATACAK!

Özel Kuvvetler Komutanlığı’na, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı, öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olacak. Onlar, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan kahramanlar.

Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun gözbebeği.

Onlar Çin sarayında Kürşat, Malazgirt’te süvari, Tuna’da akıncı, Sakarya’da kuvvacı, Kıbrıs’ta mücahit.

Savaşçı, kan ve canla, özveri ve sevgiyle, ter ve gözyaşıyla tutuşmuş, hiç sönmeyecek bir ocağın öyküsü.

Ama isimleri daima aynı: Mehmetçik!

C_Ku8fLVYAAXnjJ

DİZİ OYUNCULARI

BURÇ KÜMBETLİOĞLU (ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞ BAYRAM BAYAT)

Erzurum’un Horasan ilçesinden. Timin abisi ve Anadolu yüzü. Karısı Hatice. Kağan ona tekrar mesleğe dönmeyi teklif edince, hiç düşünmeden kabul eder. Dünyalar Bayram’ın olmuştur.

ALİCAN ALBAYRAK (TEĞMEN MURAT GÜNDOĞDU)

Çanakkaleli. Murat, Kağan’ın çok güvendiği, makul, soğukkanlı, bilgili bir adam. Operasyonlarda Kağan’ı dengeleyen, kararlara mantık getiren bir asker.

UĞUR BİÇER (ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ EMRE DURMUŞ)

Denizlili. Genç ve bekar astsubay. Can arkadaşı Galip'le birlikte Kılıç Timi'nin enerjisi.

BAHADIR VATANOĞLU (ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ GALİP AYGÜN)

Gaziantepli. Can arkadaşı Emre ile birlikte Kılıç Tim'inin gülen yüzü ve neşeli tarafıdırlar. Emre ile aynı kıza aşık olmak dahil pek çok macera yaşarlar, didişir, atışırlar ama daima birbirlerinin sırtını kollarlar.

HAKAN DİNÇKOL (ASTSUBAY BAŞÇAVUŞ TURAN HÜSEYİNOĞLU)

Edirneli, Bulgaristan göçmeni. Çoğu zaman hüzünlü bir ifadesi var. Disiplinli, işini çok iyi yapan bir asker. Ama geçmişten gelen bir trajedi, onun bugününü de belirliyor. Çok az konuşur Turan Başçavuş. Ama konuştuğunda, kitaptan konuşur, lafı gediğine koyar. Timin maneviyatı odur.

DOĞAN BAYRAKTAR (ASTSUBAY KIDEMLİ ÜSTÇAVUŞ SELÇUK YENİLMEZ)

Adanmış, saf ve temiz bir asker, bir köy çocuğu. Astsubay Selçuk, timin Anadolu yüzlerinden biridir. Karşılıksız fedakarlığın, sabrın cisimleşmiş hali. Bekardır.

ALİ TARIK FINDIK (UZMAN ÇAVUŞ İLYAS)

1992 Iğdır doğumlu. Uzman Çavuş. Temiz, Anadolu çocuğu. Sessiz, gerektiğinde kısa cümlelerle konuşur. Görev adamı.

NAZAN DİPER (SELVER BOZOK)

Kağan’ın annesi. Kocasının ölümünden sonra büyük mücadelelerle çocuklarını okutmuş, ikisinin de adam olduğunu görmüştür. Kağan görevdeyken uykusuzdur. O, ailesini bir arada tutmaya çalışan anne iken, oğlu Kağan da ana vatanı bir arada tutmaya çalışan bir savaşçıdır ve tüm savaşçılar gibi, annesiyle çok özel bir ilişkisi vardır.

ZEYNEP ELÇİN (YILDIZ BOZOK)

Kağan’ın kız kardeşi. Akıllı, olgun bir genç kız. Tıp fakültesi son sınıfta. Abisinin desteğiyle üniversiteyi bitiriyor, ona minnet dolu. Abisinin yakın silah arkadaşı Serdar’a içten içe bir sevgi besliyor.

YELİZ AKKAYA (HATİCE BAYAT)

Astsubay Bayram Bayat’ın eşi. Aklıbaşında, liseyi bitirmiş, dirayetli, dengeli bir kadın. Kocasına her bakımdan destek, tam bir yoldaş. Hatice, Bayram’ın çöktüğü yerde bile onu ayağa kaldıracak kadar mücadeleci. Kocasını sever, tam bir Anadolu kadını...

Savaşçı dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler savaşçı dizisi 17. bölüm fragmanı savaşçı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı savaşçı 16. bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.