Savaşçı Dizisi Oyuncuları Grevde Mi? Ödeme Yapılmıyor Mu? Yeni Bölüm Çekilmeyecek İddiası Gündemde

Fox kanalında 2017’de yayımlanmaya başlanan sevilen dizi savaşçı, dört sezondur bordo bereli askerlerin yaşadığı olağan üstü zorlukları seyirciye anlatan hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. En son 96.bölümün den sonra dizi den iki haftadır yeni bölüm gelmedi. Seyirci merakla yeni bölüm beklerken yoksa dizi final mi yapacak.

Fox  kanalında 2017’de yayımlanmaya başlanan sevilen dizi savaşçı, dört sezondur bordo bereli askerlerin yaşadığı olağan üstü zorlukları seyirciye anlatan hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. En son 96.bölümün den sonra dizi den iki haftadır yeni bölüm gelmedi. Seyirci merakla yeni bölüm beklerken yoksa dizi final mi yapacak.

Savaşçı Dizisi Oyuncuları Grevde Mi? Ödeme Yapılmıyor Mu? Yeni Bölüm Çekilmeyecek İddiası Gündemde

Ülkemizi saran salgın hastalık sebebiyle dizi setleri bir bir ara vermeye başladı. Eskişehir'de çekilen Savaşçı dizisinde süresiz ara verdi. Dört sezondur reyting sıralamasında üst sıralarda olan dizi pazar akşamları yayınlanıyordu.

Neden acaba iki haftadır yayınlanmadığı merak konusu oldu.96.bölümden sonra dizide neler oldu korona virüs yüzünden mi yoksa oyuncuların anlaşamaması mı yeni bölümlerin çekilmesine engel oluyor. Seyirciler merakla yeni bölüm beklerken kimseden bir açıklama gelmemesi kafaları iyice karıştırdı.

Savaşçı Dizisinde Oyuncular Grevde

Savaşçı dizisi yoksa sessizce final mi yaptı. Ekim ayında 5.sezonuna başlaması beklenen dizi başlamama kararı mı aldığı merak konusu oldu. Henüz resmi ağızlardan bir açıklama gelmemesi kafaları karıştırdı. Sosyal medyada çıkan dizi sessizce final yaptı haberleri seyirciyi derinden üzdü. Bazı oyuncular kendilerini evlerinde karantinaya aldı.

Savaşçı Dizisi Oyuncuları Grevde Mi? Ödeme Yapılmıyor Mu? Yeni Bölüm Çekilmeyecek İddiası Gündemde - Resim : 2

Bu oyuncuların Berk Oktay, Sarp Levedoğlu, Murat Serezli ve Gaye Turgut Evi'nin olduğu söyleniyor. Ve oyuncular evde kalın gibi mesajlar veriyor. Konusuyla ve oyuncularıyla dikkat çeken dizi de oyuncuların ödemeleri geciktiği için mi yeni bölüm çekilmiyor iddiaları ortaya atıldı. Gerçekten ödemeler aksatıldığı için mi oyuncular iş yapmama kararı aldı merak konusu oldu.

Savaşçı Dizisinin Hazin Sonu

Savaşçı dizisi pazar akşamları yayınlanmaktaydı. Reytingleri rakiplerini ikiye katladığı halde neden iki haftadır yeni bölüm yayınlanmıyor kimse bilmiyor. İddia edildiği gibi oyunculara ödeme yapılmaması mı yoksa senaryo değişikliği yapılmasından mı böyle olduğu merak konusu oldu. Henüz bu konularda kimse bir açıklama yapmadığı için seyircinin kafası karışmış durumda. Öyleyse dizi sessizce final mi yaptı.

Savaşçı Dizisi Oyuncuları Grevde Mi? Ödeme Yapılmıyor Mu? Yeni Bölüm Çekilmeyecek İddiası Gündemde ile ilgili etiketler Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.