Savaşçı 69. bölüm izle! Kağan ile Haydar kurtulacak mı?

Savaşçı 69. bölüm izle! Fox TV ekranlarında soluksuz macera devam ediyor. Kılıç Tim'i soydaşlarını kurtarmak için operasyonlarına devam ederken, Çiğdem'in telsizinden haber alınmaması panik yaratmıştı. Onu bulabilmek için harekete geçen Kağan ile Yörük Haydar'ın teröristler tarafından ele geçirilmesi sonrasında neler olacağı merakla bekleniyor. 7 nisan akşamı ekranlara gelecek yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 69. bölüm izle! Detaylar haberimizde...

Savaşçı 69. bölüm izle! Fox Tv ekranlarının nefes kesen dizileri arasında yer alan Savaşçı 69. yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.Kağan ile Yörük Haydar'ın teröristler tarafından ele geçirilmesi sonrasında Kılıç Timi komutanlarını arkada bırakmanın pişmanlığını yaşıyor.Ölüm emri verilen Kağan ve Haydar " Vatan Sağolsun" nidaları atarken kendileri için verilecek emir bekliyor.Çiğdem Teğmen'in kurtarılması için Kutalmış Paşa, Koğuz Albay'a tam yetki veriyor. Yeni bölüm nefes kesecek. Kutalmış Paşa'nın ağzından okunan şiir ise tüyleri diken diken ediyor. 7 nisan akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelecek dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin 69. bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 69. bölüm izle! Kağan ile Haydar kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Özel Kuvvetlere Bağlı Bordo Berelilerin kahramanlık öykülerini ve mücadelesini konu alan Savaşçı her hafta nefes kesiyor. Savaşçı 69. Bölüm bu akşam Fox Tv ekranlarında olacak . Gerek sınır ötesi gerek yurtiçi operasyonları ile izlerken heyecan verdiren Kılıç Timi bu hafta nefes kesecek karelerle karşınızda olacak.

SAVAŞÇI 69. BÖLÜM İZLE!

Bu haftaki bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Kutalmış Paşa'nın şiiri ile operasyon görüntüleri bulunmaktadır. 68. Bölümde nefesleri kesmiş ve geçen hafta yayınlanmamıştı. 31 Mart akşamı seçim gecesi nedeni ile film ekranlara gelmemiş ve izleyici çok merak etmişti.

Çiğdem Teğmen kurtulacak mı, Kağan Bozok ve Serdar Yüzbaşı teröristlerin elinden kurtulacak mı ? Kürşat Çiğdem Teğmen'in çabaları ile kurtarılırken, kafile Ankara'ya getiriliyor.

Savaşçı 69. bölüm izle! Kağan ile Haydar kurtulacak mı?

Soluk soluğa koşanlara and olsun.Tırnakları taşlara değipte kıvılcım saçanlara sabah çağında düşmanı basanlara and olsun. her yeri tozu dumana boğanlara düşman topluluğunun ortasına dalanlara and olsun. Kuşku yok ki insan rabbine çok nankördür ve kuşkusuz o bencil ve cimridir fakat bilmezmi ki kabirdekiler yüze çıkınca o gün Rableri onlara her şeyi bildirecektir.

Savaşçı 69. bölüm izle! Kağan ile Haydar kurtulacak mı? ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.