Satoshi Nakamoto kimdir? Elon Musk Satoshi Nakamoto paylaşımı

Elon musk'ın Twitter'da yaptığı Satoshi Nakamoto paylaşımı kısa süre içerisinde gündüm oldu. Yapılan haberlerin ardından Satoshi Nakamoto'nun kim olduğu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Satoshi Nakamoto kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı Satoshi Nakamoto, kripto para piyasası ile ilgilenen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Musk'ın paylaşımının gündem olmasının ardından, "Satoshi Nakomoto kimdir?" sorusu büyük bir heyecanla araştırılıyor. Detaylar haberimizde... 

Satoshi Nakamoto kimdir? Elon Musk Satoshi Nakamoto paylaşımı

Elon Musk bazı markaların logolarını kullanarak Bitcoin’in kurucusu olduğu öne sürülen Satoshi Makamoto’nun adını oluşturdu. Musk’ın bu görseli kullandıktan sonra başka bir yorum yapmaması dikkat çekti.

Özellikle son dönemde kripto paralar ile ilgili attığı tweetler ile dikkat çeken Musk'ın son paylaşımı gündem oldu.

Satoshi Nakamoto kimdir? Elon Musk Satoshi Nakamoto paylaşımı - Resim : 2

SATOSHİ NAKAMOTO KİMDİR?

Satoshi Nakamoto, Bitcoin'in yaratıcı olarak tanınan kişi ya da grupların kullandığı addır.

Bu uygulamanın bir parçası olarak aynı zamanda ilk blok zinciri veritabanını tasarlamış, 2010 yılının Aralık ayına dek Bitcoin'i geliştirmeyi sürdürmüştü.

Satoshi Nakamoto'nun kim olduğu hala bilinmiyor. Nakamoto'nun 5 Nisan 1976 tarihinde Japonya'da dünyaya geldiği öne sürülse de söz konusu iddiaların çoğu Nakamoto'nun ABD ya da Avrupa'da Japon asıllı olmayan şifreleme uzmanı ve bilgisayar bilimcilerinden biri olduğu yönündedir.

Satoshi Nakamoto kimdir? Elon Musk Satoshi Nakamoto paylaşımı ile ilgili etiketler Satoshi Nakamoto elon musk
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.