Şarkılar Bizi Söyler Bu Haftaki Konukları Kimler? 28 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler konukları...

Kanal D ekranlarının Cumartesi eğlencesi Şarkılar Bizi Söyler bu hafta 90'lar konseptiyle ekrana geliyor. 90'lı yılların çok konuşulan isimlerinin Konuk Olarak Katılacağı Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konukları kimler oldu? İşte Şarkılar Bizi Söyler'in konukları...

Ekranların En Neşeli Programı Şarkılar Bizi Söyler 28 Mayıs Cumartesi akşamı yine eğlenceli anlar yaşatmaya geliyor. Kanal D'de her Cumartesi yayınlanan programın bu haftaki konsepti 90'lı yıllar oldu.

Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları kimler merak ediliyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu program yeni bölümüyle 28 Mayıs akşamı ekrana gelecek.

28 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler'in konukları Kİmler?

Şarkılar Bizi Söyler 28 Mayıs konukları Ferda Anıl Yarkın, Yeşim Salkım, Metin Özülkü ve Yonca Evcimik oldu. Şarkılar Bizi Söyler'in 28 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümünde 90'lı yılların en çok dinlenen şarkıları seslendirilecek.

 

Şarkılar Bizi Söyler Bu Haftaki Konukları Kimler? 28 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler konukları... ile ilgili etiketler şarkılar bizi söyler konuklar ferda anıl yarkın kimdir yonca evcimik kimdir yeşim salkım kimdir metin özülkü kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.