Sarı-kırmızılılar Kayserispor'a konuk oluyor! Galatasaray'da üç isim bu sezon ilk kez 11'de başladı

Galatasaray, Kayserispor'a konuk oluyor. Sarı-kırmızılılarda üç isim bu sezon ilk kez 11'de başladı. Kerem Aktürkoğlu ise ilk kez yedek soyundu.

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Kayserispor'a konuk oluyor.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Kazımcan Karataş, Juan Mata ve Mauro Icardi'yi 11'de görev verdi. Bu üç isim bu sezon ilk kez bir maça 11'de çıktı. Mertens, sol kanatta; Juan Mata ise 10 numara pozisyonunda görev aldı. Icardi ise forvette, konuk ekibin gol umudu olarak sahaya çıktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU İLK KEZ

Galatasaray'ın bu sezon oynadığı ilk 8 maça da 11'de başlayan Kerem Aktürkoğlu, ilk kez yedek soyundu.

Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor, Giresunspor, Trabzonspor, Kasımpaşa ve Adana Demirspor maçlarında 90 dakika sahada kalmıştı. 23 yaşındaki sol kanat, Ümraniyespor maçında 65, Gaziantep FK maçında 45 ve Konyaspor maçında ise 87 dakika görev yapmıştı.

Galatasaray'ın Kayserispor maçı 11'i ise şöyle: Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Kazımcan, Torreira-Midtsjö, Yunus-Mata-Mertens, Icardi

Galatasaray'ın yedekleri: Okan, Dubois, Kerem Aktürkoğlu, Seferović, Gomis, Berkan, Rashica, Sergio, Emin, Barış Alper

Sarı-kırmızılılar Kayserispor'a konuk oluyor! Galatasaray'da üç isim bu sezon ilk kez 11'de başladı ile ilgili etiketler Kayserispor Galatasaray Süper Lig 10.hafta maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.