Saraçhane'de kim kazandı, kim kaybetti?

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, asgari ücret zammına ilişkin öngörülen rakamlar, EYT’de yaş sınırı meselesi, altılı masanın Saraçhane buluşmasında tepki çeken görüntüler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı dava süreci, Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir araya gelmesi, Türk vatandaşlaraına verilen Schengen vizesi reddi sayısındaki artış masaya yatırıldı. Haber Global Ankara Temsilcisi Işınsu Tezkan, SuperHaber canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dakika açıklamalarını anbean aktardı.

‘’ASGARİ ÜCRET 8 BİN TL İLE 8 BİN 500 TL ARASI OLABİLİR’’

Metehan Demir, ‘’Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda yarın uzlaşının çıkması sürpriz olur. Taraflar arasında uçurumlar da söz konusu. Hükümetin kafasında 7 bin 800 TL ile 8 bin TL arası bir rakam konuşuluyor. Ancak benim gördüğüm 8 bin TL ile 8 bin 500 TL arası yakın olacağı. Asgari ücret zammıyla birlikte o kadar zam yapmak için hazırda bekleyen ciddi bir kitle var.

‘’EYT'DE 48-50 YAŞ ARALIĞI KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCE YAVAŞ YAVAŞ ORTADAN KALKABİLİR’’

EYT'de yaş şartı sınırında bir yumuşama olabilir. 2 milyon EYT'linin yasa ile hakkını kazanması gündeme gelecek. EYT'de 48-50 yaş aralığı konusundaki düşünce yavaş yavaş ortadan kalkabilir.

‘’AKŞENER'İN İMAMOĞLU'NA DESTEĞİ VE KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINDAKİ KIRILMA NOKTALARI KOLAY AŞILACAK GİBİ DEĞİL’’

Bu kararın onanacağını sanmıyorum. Dönülebileceğini düşünüyorum.  İmamoğlu her şeye rağmen aday olabilecek mi? Aday olmak isteyen Kılıçdaroğlu ne yapacak?  Kılıçdaroğlu'un tam gaz yola devam edeceği söyleniyor. Akşener'in İmamoğlu'na desteği ve Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarındaki kırılma noktaları kolay aşılacak gibi değil. 7-10 günlük süre içinde ilginç şeyler yaşanabilir. Her an beklenmedik durumlar yaşanabilir.

‘’KILIÇDAROĞLU KAYBEDERSE ÇOK ŞEY KAYBEDECEK''

CHP-İYİ Parti çekişmesi altılı masayı dağıtır. Kılıçdaroğlu bu saatten sonra geriye dönerse sıkıntı yaratırlar. Güçten düşüldüğünde en yakındakiler bile terk etmeye başlar. Kaybeden iki şeyi birden kaybedecek. Kılıçdaroğlu kaybederse çok şey kaybedecek. Önümüzdeki haftalarda şaşırtan olaylar yaşayacağız.‘’ dedi.

HABER GLOBAL ANKARA TEMSİLCİSİ IŞINSU TEZKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SON DAKİKA AÇIKLAMALARINI ANBEAN AKTARDI

SuperHaber canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dakika açıklamalarını aktaran Haber Global Ankara Temsilcisi Işınsu Tezkan, CHP liderinin altılı masa liderlerinden birinin aday olması gerektiğini işaret ettiğini belirtti. Kılıçdaroğlu'nun Akşener'in dikkat çeken çıkışlarıyla ilgili ''İYİ Parti diğer partilerin iç işlerine karışmamalı'' ifadelerini kullandığının altını çizdi.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Saraçhane'de kim kazandı, kim kaybetti? ile ilgili etiketler 6'lı masa Ekrem İmamoğlu Saraçhane Kemal Kılıçdaroğlu CHP

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.