Şans Topu sonuçları! 24 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Şans Topu 24 Şubat 2021 sonuçları bu akşam belli oluyor. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı çekilişi yapılan Şans Topu her Çarşamba ve Pazar günü oynanabiliyor. Doğru numaraları tahmin eden vatandaşların ikramiylerini aldığı Şans Topu kazanan numaralar belli mi?

24 Şubat 2021 Şans Topu sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sisal Şans ve Milli Piyango İdaresi ile birlikte canlı çekilişi yapılan ve kazanan numaraların belli olduğunda talihlilerin yüzlerini güldüren şans oyunu Şans Topu çekiliş sonuçları belli mi?

Şans Topu çekiliş sonuçları 24 Şubat sonuçları belli olduğunda anında haberimizdeki yerini alacaktır.

Şans Topu çekiliş sonuçları 24 Şubat 2021

Şans Topu sonuçları bu akşam saat 20.00'de belli olacak. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişin sonuçları açıklandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Şans Topu sonuçları! 24 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi?

Geçen haftanın sonuçları

Şans Topu sonuçları 21 Şubat: 03, 06, 09, 24, 29 + 11

Ne kadar kazandırır?

Şans Topu haftada 1 gün: Çarşamba günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden 5 numara, 14 numara içinden 1 numara çekilir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Şans Topu büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

Şans Topu sonuçları! 24 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları ve kazanan numaralar belli mi? ile ilgili etiketler Şans Topu şasn topu çekiliş sonuçları şans topu 24 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.