Sanat camiasının acı kaybı... Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Aykut Sözeri hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran tiyatro ve sinema oyuncusu, tiyatro yönetmeni, seslendirme sanatçısı Aykut Sözeri hayatını kaybetti. Aykut Sözeri'nin vefat haberini kendisi gibi oyuncu olan oğlu Cenk Sözeri sosyal medyadan duyurdu. Cenk Sözeri ayrıca babasının cenaze bilgilerini de paylaştı.

Başta Ankara Devlet Tiyatrosu olmak üzere, Devlet Tiyatroları'nın farklı bölgelerinde, yönetmen, oyucu olarak çalışmalar yapan ve TRT'de uzun yıllar seslendirme sanatçısı olarak çalışan Aykut Sözeri 72 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü sanatçının oğlu Cenk Sözeri sosyal medyadan duyurdu.

Cenk Sözeri acı haberi şu sözlerle sosyal medya hesabından paylaştı:

"İçim çok ama çok acıyarak yazıyorum... Maalesef Babamız Aykut Sözeri'yi kaybettik. Cenaze töreni Yarın (Bugün) Saat 15. 00'de Ankara Yenimahalle Ahmet Efendi Camii, Karşıyaka Mezarlığı'nda olacak. Tüm dostlarının ve sevenlerinin ve tiyatro camiasının başı sağ olsun."

Sanat camiasının acı kaybı... Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Aykut Sözeri hayatını kaybetti

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Aykut Sözeri’nin vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı: “Türk tiyatrosunun değerli ismi Aykut Sözeri’nin vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kıymetli sanatçımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum. “

 

 

Sanat camiasının acı kaybı... Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Aykut Sözeri hayatını kaybetti ile ilgili etiketler vefat Aykut Sözeri Cenk Sözeri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.