San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

30 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan San Andreas: Mega deprem filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Fantastik, macera türdeki film San Andreas: Mega deprem hangi kanalda, San Andreas: Mega deprem oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

30 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan San Andreas: Mega deprem adlı Fantastik, macera filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. San Andreas: Mega deprem 2019 yılında vizyona girerek büyük bir başarı elde etmiştir..

San Andreas: Mega deprem adlı fantastik filminin başarılı oyuncuları ve ilginç hikayesi seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir, San Andreas: Mega deprem oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

San Andreas: Mega deprem Filminin Konusu Nedir?

Bilim adamları yaptığı büyük keşif sonunda San Andreas Fayının batısındaki her şeyin depremle okyanusa batacağını öğrenmiştir.

San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?

Depremi durdurmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır ancak ön sarsıntılar Kaliforniya'yı kaosa çevirmeye başlamıştır, zamana karşı da bir yarış başlamıştır.

San Andreas: Mega deprem Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: John Baumgartner

Oyuncular: Christie Nicholls, Dennis Renard, Glen Baggerly, Joseph Michael Harris

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon

Yapım Yılı: 2019

San Andreas: Mega deprem filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler San Andreas mega deprem filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.