Samsung Galaxy A8 Plus özellikleri nelerdir?

Teknoloji devi Samsung yeni telefonu Galaxy A8 Plus'ın Türkiye fiyatını açıkladı. Teknoloji meraklıları Samsung Galaxy A8 hakkında araştırmalar yapmaya başladı bile. 16 megapiksel ve 8 megapiksel olmak üzere her biri f/1.9 diyafram açıklığına sahip 2 adet ön kamerası bulunan telefonun arka bölümünde ise f/1.7 diyafram açıklığıyla 16 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy A8 Plus'ın teknik özelliklerini detaylarını anlatmak için haberimizi derledik. Ekran çözünürlüğü ise; 1080x 2200 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Bu ekran, Gorilla Glass sayesinde çizilme gibi durumlara karşı korunma özelliği gösteriyor. Peki, Galaxy A8 Plus'ın özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar? Ne zaman satışa çıkacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi yakında satışa çıkacak. Samsung Galaxy A8 Plus'ın f/1.7 açıklığına sahip 16 megapiksellik bir arka kamerası bulunmaktadır. Ön kamera kısmını incelediğimizde, bu yeni modelin en can alıcı özelliği olan 2 adet kamera yer alıyor. Bu kameralar f/1.9 açıklığına ve 16 megapiksel + 8 megapiksel çözünürlüğüne sahip. RAM miktarı 4 GB olarak belirlenen akıllı telefonda, 2,2 GHz saat hızına sahip sekiz çekirdekli Exynos yonga seti yer alıyor. Ürünün arka kısmında 3500 mAh batarya konumlandırılırken, yine aynı bölgede bir adet parmak izi okuyucu da bulunduruyor. Peki, Galaxy A8 Plus'ın özellikleri nelerdir? Fiyatı ne kadar? Ne zaman satışa çıkacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Galaxy_A8_PlusAn_Azellikleri_nelerdiriAerik

TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Alışveriş sitesi n11.com üzerinde satışa sunulan Galaxy A8 Plus (2018), 3.299 TL fiyat etiketi bulunmaktadır.

TEKNİK ÖZELİKLERİ NASIL OLACAK?

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy A8 Plus'ın teknik özelliklerini detaylı olarak inceleyecek olursak; öncelikle kullanıcılarını 6 inç gibi dev bir ekranla karşıladığını söyleyebilmek mümkündür.

Ekran çözünürlüğü ise; 1080x 2200 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Bu ekran, Gorilla Glass sayesinde çizilme gibi durumlara karşı korunma özelliği gösteriyor.

Samsung Galaxy A8 Plus'ın f/1.7 açıklığına sahip 16 megapiksellik bir arka kamerası bulunmaktadır. Ön kamera kısmını incelediğimizde, bu yeni modelin en can alıcı özelliği olan 2 adet kamera yer alıyor. Bu kameralar f/1.9 açıklığına ve 16 megapiksel + 8 megapiksel çözünürlüğüne sahip.

Samsung Galaxy A8 Plus'un bir diğer fark yarattığı özellik ise gerçek zamanlı HDR özelliğini ortaya koyuyor. Gerçek zamanlı HDR özelliği sayesinde, çekilen sahneyi tarayan telefon, HDR'a ihtiyaç olduğunu tespit etmesi halinde herhangi bir bekleme olmadan fotoğrafın anında kaydedilmesini sağlıyor.

Samsung Galaxy A8 Plus, gücünü 2.2 GHz hızıyla çalışan Exynos 7885 yonga setinden alıyor.

Sekiz çekirdekli ve IP68 su geçirmezlik özelliğine sahip olan yeni cihaz, 4GB Ram özelliğiyle birlikte geliyor.

Sonsuz ekran tasarımı özelliğine sahip Samsung Galaxy A8 Plus bataryası 3.000mAh ve 3.500mAh'dir.

Son olarak Samsung Galaxy A8 Plus, USB-C üzerinden kullanıcılarına hızlı şarj imkanı sağlıyor.

Galaxy_A8_PlusAn_Azellikleri_nelerdir

Galaxy_A8_PlusAn_Azellikleri_nelerdir2

SAMSUNG GALAXY

Samsung Galaxy Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon serisidir. Boyut, kullanım şekli ve fiyatlarıyla her türlü kullanıcıya hitap etmektedir. Piyasada bulunan en iyi cihaz Samsung Galaxy S8+'tır. Samsung Galaxy Note 7 cihazda oluşan batarya sorunu nedeniyle tüm dünyada toplatılmıştır. Samsung Galaxy'ler, GSM operatörlerinin ve reklamların da desteğiyle dünyanın birçok yerindeki teknoloji marketlerinde ve mağazalarda satışları yapılmaktadır.

Galaxy_A8_PlusAn_Azellikleri_nelerdirsdaafsa

TARİH

Şirket ilk olarak yakın ülkelere kurutulmuş balık, sebze ve meyve satmak amacıyla kuruldu. Daha sonraki yıllarda un değirmenleri ve şeker makineleri de işletmeye başlayan firma, üretim alanlarını yaygınlaştırdı ve 70’li yıllara doğru ağır sanayi endüstrisine yatırım yapmaya başladı.

Samsung, 1990'lı yıllarda, Kore dışında hızlı bir büyüme göstermiştir. Diğer Asya şirketlerinin aksine, 1997'deki Asya Ekonomik Krizi'ni neredeyse hasarsız atlatmıştır. Sadece Nissan tarafından kurulan Samsung Motor Co.'nun, Renault'a satışını gerçekleştirerek otomotiv işinden çıkması gerekmiştir. Bu dönemde Elektronik ve bileşenlerine yatırım yapılmış, Samsung Elektronik; grubu içerisinde bulunan en etkin şirket haline dönüştürülmüştür. Grubun inşaat şirketi de, bu dönemde, Kuala Lumpur'daki Petronas Kuleleri inşaatı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Samsung Elektronik 2000-2005 yıllarında rekor büyüme ve kâr elde edip, dünyanın en değerli markaları sıralamasında 2. sırada yer almaktadır.

Amerika ve Avrupa'da birçok ürünü tasarım teknoloji ve patent ödülleri almıştır ve almaktadır. Elektronik, (televizyon, telefon, bilgisayar), otomotiv, tıp, uzay araştırmaları gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir. Güney Korede uydu üretimini neredeyse tek başına Samsung yapmaktadır. Japon şirketleri ile de Japonya için uydu yapımında ortak olmuşlardır. Elektronik sektöründe Dijital kamera, DVD, Blu-Ray, VCD, Uydu alıcısı, DVD-CD üretimi, Beyaz eşya (Buzdolabı, Çamaşır, Bulaşık makinesi), Bina yönetim sistemleri gibi çok çeşitli alanlarda üretim yapmaktadır. Televizyon sektöründe de uzun bir geçmişe sahip olan Samsung 1960'lı yıllardan beri televizyon üretimi yapmaktadır. LCD üretiminde pazar payının oldukça önemli bir bölümünü oluşturur. Birçok marka panel olarak Samsung panelleri televizyonlarında kullanmaktadır. Ayrıca Samsung 3D LED TV'nin geliştirilmesinde çok önemli bir rol oynamıştır.

Telekomünikasyon sektöründede cep telefonları ile rekabete giren Samsung telefon üretimi ve satışında ilk sıradadır. Kısa sürede telekomünikasyon sektöründe bu çıkışı yapmasının sebebi Ar-Ge yatırımının fazla olması üretimini ve modellerini kullanıcının isteğine göre düzenlemesi ve uygun fiyata yüksek teknolojili cihazlar üretmesidir. Ayrıca Güney Kore gibi bir ülkede üretim yapması ve telekominikasyon yeniliklerinin ilk uygulandığı ülkelerden birinde bulunması (3G, Mobil TV'yi uygulayan ilk ülkelerden biri güney korede 4G denemeleri yapılmaktadır) diğer telefon markalarının birkaç ay sonra çıkaracağı modelleri ve özellikteki telefonları çıkarmasında yardımcı olmaktadır. Ayrıca IBM den sonra en çok patent alan şirkettir. Son olarak samsung 2010 yılında çıkardığı Samsung Wave cep telefonunda kendi ürettiği işletim sistemi olan "Bada"yı kullanmış ve mobil telefon sektöründe yazılım işinede girerek alanlarını daha da çok genişletmektedir. 2012 yılı toplam ciro olarak 187.5 milyar dolarla dünyanın en büyük elektronik şirketidir[kaynak belirtilmeli. 2012 yılının üçüncü çeyreğine göre akıllı telefon pazarında Apple'ı, toplam telefon satışlarında Nokia'yı geçerek pazarın lideri durumundadır.

Samsung Galaxy A8 Plus özellikleri nelerdir? ile ilgili etiketler Samsung galaxy a8 plus özellikleri nelerdir fiyatı ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.