Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Beşiktaş'ın rakibi ne zaman belli olacak?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 14 puanla lider durumda bitirdi. Şimdi 2. turda gelecek rakip merakla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Son 16 turuna grup lideri olarak katılıyor. Şampiyonlar Ligi kura çekimi için nefesler tutuldu. Grup aşamasının ardından gruptan çıkan 16 takımın eşleşmeleri, yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Futbolseveler eşleşmeleri merak içinde bekliyor. Peki Beşiktaş'ın rakibinin belli olacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki muhtemel muhtemel rakipleri kimler? UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman yapılacak? Detaylar haber özette...

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın 2.turdaki muhtemel rakipleri belli oldu. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu'nu 14 puanla lider durumda bitirdi. Şimdi 2. turda gelecek rakip merakla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Son 16 turuna grup lideri olarak katılıyor. ''Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekimi ne zaman saat kaçta'' sorusunun yanıtı futbol severler tarafından araştırılmaya başladı. Şampiyonlar Ligi kura çekimi için nefesler tutuldu. Grup aşamasının ardından gruptan çıkan 16 takımın eşleşmeleri, yapılacak kura çekimiyle belli olacak. Futbolseveler eşleşmeleri merak içinde bekliyor. Peki Beşiktaş'ın rakibinin belli olacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş'ın Devler Ligi'ndeki muhtemel muhtemel rakipleri kimler? UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman yapılacak? Detaylar haber özette...

kura_5

BEŞİKTAŞ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Beşiktaş'ın rakibinin belli olacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi, 11 Aralık 2017 Pazartesi günü, Türkiye saatiyle 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. Kura çekimi ile birlikte 16 takımın eşleşmesi tamamlanacak ve oynanacak 8 maç belli olacak.

Böylece 8 karşılaşma belli olacak ve grubunu lider olarak tamamlayan temsilcimiz Beşiktaş, diğer 7 grubun ikincisinden biriyle eşleşecek.

Temsilcimiz Beşiktaş'ın da bulunduğu son 16 turunda ilk maçlar 13-14 Şubat ve 20-21 Şubat, rövanş maçları ise 6-7 Mart ve 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPTAN ÇIKAN TAKIMLAR

Manchester United

FC Basel

Liverpool

Sevilla

Paris Saint-Germain

FC Bayern Münih

AS Roma

Chelsea FC

Manchester City

Shakhtar Donetsk

Beşiktaş

FC Porto

FC Barcelona

Juventus

Tottenham

Real Madrid CF

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Basel

Sevilla

FC Bayern Münih

FC Shakhtar Donetsk

Chelsea FC

Juventus

Real Madrid CF

kura_2

LİVERPOOL’DAN GOL YAĞMURU

Gecenin gollü geçen diğer maçında Liverpool, E Grubu’ndaki mücadelede Rus temsilcisi Spartak Moskova’yı 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Philippe Coutinho’nun "hat trick" yaptığı mücadelede ev sahibi takımın diğer gollerini Sadio Mane (2), Roberto Firmino ve Mohamed Salah kaydetti. Son haftaya namağlup giren bir diğer İngiliz temsilcisi Manchester City ise F Grubu’nda oynadığı maçta Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e deplasmanda 2-1 yenildi.

H Grubu mücadelesinde sahasında Borussia Dortmund ile karşılaşan Real Madrid, Borja Mayoral, Cristiano Ronaldo ve Lucas Vazquez’in golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Alman temsilcisinin golleri Pierre-Emerick Aubameyang’dan geldi.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE ALINAN SONUÇLAR ŞÖYLE:

E Grubu:

Liverpool (İngiltere) - Spartak Moskova (Rusya): 7-0
Maribor (Slovenya) - Sevilla (İspanya): 1-1

F Grubu:

Shakhtar Donetsk (Ukrayna) - Manchester City (İngiltere): 2-1
Feyenoord (Hollanda) - Napoli (İtalya): 2-1

G Grubu:

Porto (Portekiz) - Monaco (Fransa): 5-2
Leipzig (Almanya) - Beşiktaş: 1-2

H Grubu:

Tottenham (İngiltere) - APOEL (Kıbrıs Rum Kesimi): 3-0
Real Madrid (İspanya) - Borussia Dortmund (Almanya): 3-2

BEŞİKTAŞ SERİBAŞI

Beşiktaş grubu lider bitirdiği için ikinci tur kurasına birinci torbadan seribaşı olarak girecek. Dolayısıyla Beşiktaş, Şampiyonlar ligi ikinci turunda diğer grupların ikincilerinden biriyle eşleşecek.

BEŞİKTAŞ'IN KURA OLASILIKLARI

5 İngiliz, 3 İspanyol ve 2 İtalyan takımı birbiriyle eşlemediği için birinci ve ikinci torba takımlarının eşleşme olasılıkları belirlendi. Kura şartlarının bilgisayarla yapılan simülasyonuna göre Beşiktaş'ın kura olasılıkları...

kura_3

CHELSEA'NİN ÇIKMA İHTİMALİ YÜZDE 29,3

Son 16 Turu'nda Beşiktaşa çıkma ihtimali en güçlü takım İngiliz ekibi Chelsea, Chelsea'nin Beşiktaş ile eşleşme ihtimali yüzde 29,3.

JUVENTUS, REAL MADRİD VE SEVILLA İHTİMALİ YÜZDE 12

Chelsea'den sonra Beşiktaş'a rakip olma ihtimali en yüksek takımlar Juventus, Real Madrid ve Sevilla. Üç takımın Beşiktaş'a rakip olma ihtimali yüzde 12,7.

basel

BASEL, DONETSK VE SHAKHTAR İHTİMALİ YÜZDE 10

Basel, S.Donetsk ve Bayern Münih'in Beşiktaş'a rakip olma ihtimali ise yüzde 10.

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek.

Beşiktaş'ın da yer alacağı son 16 turunda ilk maçlar 13-14 Şubat ve 20-21 Şubat, rövanş maçları ise 6-7 Mart ve 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

kura_4

KURA ÇEKİMİ HANGİ KANALDA?

11 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek kura çekimi TRT Spor'dan izlenebilecek. Ayrıca UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden de canlı olarak takip edilbilecek.

CONTE'DEN BEŞİKTAŞ AÇIKLAMASI

Dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında sahasında Atletico Madrid ile 1-1 berabere kalarak grubunu 2'inci sırada tamamlayan Chelsea'de Teknik Direktör Conte olası rakiplerini değerlendirdi. İtalyan teknik adam, "Şampiyonlar Ligi, Avrupa'nın en iyi turnuvası. Burada bir üst tura çıktıkça güçlü rakipler ile karşılaşıyorsun. Benim de her zaman tercihim en güçlü takım kimse onunla karşılaşmak. Barcelona, PSG veya Beşiktaş'a rakip olabiliriz. Bu maçlar içinde hazır olmamız lazım" diye konuştu..

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Beşiktaş'ın rakibi ne zaman belli olacak? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş muhtemel rakipleri şampiyonlar ligi 2 tur kura çekimi beşiktaşın rakibi kura çekimi ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.