Sakla Beni dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? İncila ve Mete kaçacak mı?

Sakla Beni dizisi 4. Bölüm sona erdi. Dizinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İncila ile Mete düğünden kaçacaklar mı? İncila ve Mete yakınlaşmaları içinizi ısıtacak. Peki, olaylar nasıl gelişecek? İncila ve Mete Naz’a rağmen birlikte olacaklar mı?

YENİ BÖLÜMDE YAKINLAŞMA SÜRÜYOR

5. bölüm fragmanında, İncila ve Mete'nin arasındaki yakınlaşma devam ediyor. Mete, İncila'ya karşı hislerini daha fazla bastıramayınca, ona evlenme teklifi ediyor. İncila ise, Mete'nin teklifine şaşırıyor ve ne cevap vereceğini bilmiyor. Öte yandan, Naz, Mete'nin İncila'ya olan ilgisini fark ediyor ve kıskançlık krizine giriyor. Naz, Mete'yi İncila'dan uzak tutmak için planlar yapıyor.

5. bölümde, İncila ve Mete'nin ilişkisi nereye evrilecek? Naz, Mete'yi İncila'dan uzak tutabilecek mi? İşte 5. bölümde cevabı merakla beklenen sorulardan bazıları.

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sakla Beni 5. bölümü, 2 Aralık Perşembe akşamı Star TV'de yayınlanacak.

 

 

Sakla Beni dizisi yeni bölümde neler yaşanacak? İncila ve Mete kaçacak mı? ile ilgili etiketler dizi Cemre Baysel Uraz Kaygılaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.