Sakaryaspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 1. Lig 29. hafta maçında Sakaryaspor ile Eyüpspor takımları karşı karşıya geliyor. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede şampiyonluk adaylarından Eyüpspor zorlu deplasmanda puan ya da puanlar arıyor.

TFF 1. Lig 29. haftasında Sakaryaspor sahasında Eyüpspor'u konuk ediyor. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Eyüpspor zorlu Sakaryaspor deplasmanından eli boş dönem istemiyor.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda 30 Mart Perşembe akşamında saat 20.30’da başlayacak Sakaryaspor Eyüpspor karşılaşması Bein Sports 2 ile TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sakaryaspor Eyüpspor

Geride kalan haftalarda 53 puan toplayan Eyüpspor 2. sırada yer alırken Sakaryaspor ise 49 puanla 5. durumda bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Eyüpspor 2-1 kazanmıştı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu
Tarih: 30 Mart 2023 Perşembe
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports 2, TRT Spor

Sakaryaspor Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Sakaryaspor Eyüpspor TFF 1. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.