Beşiktaş'tan kötü haber: 4 futbolcu Fenerbahçe derbisinde yok!

Süper Lig'in 34. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Derbi öncesinde Siyah-Beyazlılarda 4 isim sakatlık nedeniyle kadroya alınmadı. 

Süper Lig'in 34. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Derbi öncesinde Siyah-Beyazlılarda 4 isim sakatlık nedeniyle kadroya alınmadı. 

Beşiktaş'ta Emrecan Terzi, Bahtiyar Zaynutdinov, Tayfur Bingöl ve Demir Ege Tıknaz derbi kadrosunda olmayacak.

İŞTE KULÜBÜN AÇIKLAMASI:

"Tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden futbolcularımız; Serkan Emrecan Terzi, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl ile takımımızın 24 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirdiği antrenmanda sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan değerlendirmede uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen futbolcumuz Demir Ege Tıknaz, Futbol A Takımımızın Fenerbahçe ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almayacaklardır."

Beşiktaş'tan kötü haber: 4 futbolcu Fenerbahçe derbisinde yok! ile ilgili etiketler Beşiktaş Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.