Sakarya havai fişek fabrikası yaralı vatandaşlarımızın isimleri

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlama akabinde yaralı vatandaşlarımızın isimleri araştırılmaya başlandı.

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlama sonrasında yaralanan vatandaşlarımızın isimleri merak konusu oldu. Patlamanın hemen akabinde çıkan yangını söndürmek adına çevre illerden destek geldiği kaydedildi.

Sabah saatlerinde Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında yaşanan patlama sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Havai fişek fabrikasında 200 kadar işçinin görev aldığı ve son gelen rakamlar doğrultusunda 41 vatandaşımızın yaralandığı kaydedildi.

HAVAİ FİŞEK FABRİKA PATLAMASI YARALI VATANDAŞLARIMIZIN İSİMLERİ

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım tarafından yapılan son açıklamada devletin tüm imkanlarıyla birlikte olay yerine gittiğini ve ilgili birimlerinde sahada gerekli müdahalelerin yapıldığını söyledi. Şu ana kadar ise 41 yaralı vatandaşımızın olduğu söylendi. Şu ana kadar herhangi bir şekilde yaralı vatandaşlarımızın isimlerinden açıklama olmadı.

Sakarya havai fişek fabrikası yaralı vatandaşlarımızın isimleri ile ilgili etiketler Sakarya Hendek havai fişek fabrikası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.