Şahinbey Belediyesi Çanakkale Gezisi Başvuru Formu 2022

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Çanakkale Gezisi başvuruları için yeni bir duyuru beklenmeye başlandı. Ücretiz olarak Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Çanakkale gezisi başvurusu için kayıtlar daha önceden alınmaktadır. İşte, 2022 Gaziantep Şahinbey Belediyesi Çanakkale Gezisi başvuru formu...

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından her yıl organize edilen ücretsiz Çanakkale Gezisi için başvurular yeniden beklenmeye başlandı. “Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına” projesi adı altında Çanakkale Şehitlik gezisi düzenlenmektedir. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek bu geziye katılmak isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl ve ne zaman yapılacağını merak etmektedirler.

Şahinbey Belediyesi 145.227 kişiyi ücretsiz olarak Çanakkale gezisine götürmektedir. Daha öncesinde pandemi döneminde de gerçekleştirilen Çanakkale gezilerinin amacı; Milli bir şuur kazandırmak ve bu vatan topraklarının nasıl kazanıldığını yerinde görmek amacıyla yapılmaktadır.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Gezisi Başvuru Şartları

- 18 ila 60 yaş arasında olmak
- Kronik rahatsızlığı olanlar başvuru yapamazlar
- Sadece Şahinbey ilçesi ikamet sınırları içerisinde olanlar başvuru yapabilirler.
- Çanakkale gezisine daha önceden katılanlar başvuru yapamazlar.
- Hamileler başvuru gerçekleştiremezler

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Gezisi Başvuru Formu 2022

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Çanakkale gezisine katılmak için aşağıdaki linke tıklayarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

http://basvuru.sahinbey.bel.tr/CanakkaleBasvuru.aspx

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen Çanakkale gezisi başvuruları şu an için kapandı ancak 2022-2023 döneminde yeniden açılacak.

Şahinbey Belediyesi Çanakkale Gezisi Başvuru Formu 2022 ile ilgili etiketler Gaziantep Çanakkale Şahinbey Belediyesi çanakkale gezisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.