Sahillerde ekonomik gücü elinde bulunduranların bir kısmı PKK'ya destek veriyor mu?

Yazar Ergün Poyraz'ın saldırıya uğramasının ardından çarpıcı iddialar öne süren Kars Ardahan Barosu'na bağlı Avukat Ayşenaz Çimen tespitlerinin detaylarını SuperHaber YouTube kanalında anlattı.

Gazeteci yazar Ergün Poyraz, Kuşadası'nda evinin önünde 3 kişi tarafından saldırıya uğramasının ardından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Poyraz'a yapılan saldırıya tepkiler devam ederken, Kars Ardahan Barosu'na bağlı Avukat Ayşenaz Çimen de Twitter hesabında video yayınlayarak çok önemli iddialarda bulundu.

Sahillerde eğlence ve yeme-içme sektöründe ekonomik gücü elinde bulunduranların bir kısmının PKK'ya destek verdiğini iddia eden Avukat Ayşenaz Çimen, bu iddiaların detaylarını SuperHaber YouTube kanalında anlattı.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in iletişime geçtiği Avukat Çimen, Poyraz’a yapılan saldırının ardından sahillerdeki PKK tehlikesine dikkat çekerken, "Sahil kesimlerine taşınan PKK destekçisi aileler ve bölgeye yerleşen yabancıların Türkiye aleyhinde kara propaganda yaptıklarını gözlemliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bölgede zeytinlikler ve tütün ekilecek yerleri PKK'ya destek veren gruplar satın almaya başladı." diyen Çimen, o grupların şirket açtığını, arsa satın alarak bina ve otel yaptığını belirtirken "Bu paranın kaynağı nereden geliyor?" sorusunu da gündeme getirdi.

Çimen'in açıklamaları şu şekilde:

"SAHİL KESİMLERİNE TAŞINAN PKK DESTEKÇİSİ AİLELER VE BÖLGEYE YERLEŞEN YABANCILARIN TÜRKİYE ALEYHİNDE KARA PROPAGANDA YAPTIKLARINI GÖZLEMLİYORUZ"

Sahil kesimlerinde doğudan ve güneydoğudan PKK'ya destek veren ailelerin göç ettiğini fark ettim. Sahil kesimlerine taşınan PKK destekçisi aileler ve bölgeye yerleşen yabancıların Türkiye aleyhinde kara propaganda yaptıklarını gözlemliyoruz. Bölgede zeytinlikler ve tütün ekilecek yerleri PKK'ya destek veren gruplar satın almaya başladı. Bir bakıyorsunuz bir anda şirket açıyor, otel satın alıyor. Bu paranın kaynağı nereden geliyor? Bu öyle bir propaganda ve manipülasyon ki çok tehlikeli bir boyuta çekmeye çalışıyorlar. Bölgede yabancı turistler, PKK'ya destek veren gruplarla iç içe. Çünkü emlak sektörü ve turizm onların elinde. Poyraz'n iddiasında 750 bin ton mıcır olduğu söyleniyor. Bu Bodrum, Kuşadası'nda bütün sahili kapsar. Siz bu mıcırı ne yapacaksınız? Bunları doğuya mı göndereceksiniz?

Avukat Ayşenaz Çimen'in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Sahillerde ekonomik gücü elinde bulunduranların bir kısmı PKK'ya destek veriyor mu? ile ilgili etiketler CHP PKK Ergün poyraz kuşadası belediyesi Ayşenaz Çimen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.