Sadakatsiz'de iki şok edici ayrılık! Senaryo baştan aşağı değişecek! İşte o isimler

Sadakatsiz dizisi hayranlarına iki kötü haber geldi. Başrollerinde Cansu Dere ile Ceren Cindoruk’un yer aldığı Sadakatsiz yeni bölümünde iki şok eden ayrılığın yaşanacağı belirtildi.

Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ancak set çekimlerinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle çekimleri bir hafta ertelenen Sadakatsiz dizisinden iki oyuncunun ayrılacağı kesinleşti gibi.

Son gelen iddialar doğrultusunda ana kadroda yer alan Yeliz ve Melih karakterlerinin senaryo gereğince Sadakatsiz’e veda edecekleri ve bununda ne derece akışı bozacağı hakkında kesin bir bilgi sunulmadı. Yeni bölümde Melih karakterini canlandıran Ali İl ve Bahar karakterine hayat veren Yeliz Kuvancı diziye veda edecekler.

Sadakatsiz'de iki şok edici ayrılık! Senaryo baştan aşağı değişecek! İşte o isimler

Daha öncesinde Tutunamayanlar, Keşke Hiç Büyümeseydik, Hangimiz Sevmedik, Kocamın Ailesi, Böylesi Bitmesin ve Seni Bana Yazmışlar gibi dizilerden oynayan Kuvancı, Sadakatsiz’de oldukça beğenilmişti. Ali İl ise hem dizi hem de bazı filmlerde yer aldığı sahnelerde dikkatleri üzerine çekmiş ve Avlu, Savaşçı, Aşk 101 gibi yapımlarda oynamıştı.

Sadakatsiz'de iki şok edici ayrılık! Senaryo baştan aşağı değişecek! İşte o isimler ile ilgili etiketler Sadakatsiz yeliz kuvancı Ali İl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.