Sadakatsiz erken sezon finali mi yapıyor? 21 Nisan Sadakatsiz 27. bölüm yayınlanmayacak mı?

Sadakatsiz dizisinden şok gelişmeler yaşanıyor. Burak Sergen’in koronavirüse yakalanmasının ardından oyunculardan Melis Sezen, Alp Akar’ında test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtildi. Peki, Sadakatsiz erken final mi yapıyor?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Sadakatsiz’den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Burak Sergen’in koronavirüse yakalanmasının hemen ardından oyunculardan Melis Sezen ve Alp Akar’ında test sonuçlarının pozitif çıktığı ve iki isminde evlerinde karantina altında oldukları kaydedildi. Peki, Sadakatsiz 27. bölüm yayınlanmayacak mı?

Sadakatsiz erken sezon finali mi yapıyor? 21 Nisan Sadakatsiz 27. bölüm yayınlanmayacak mı?

Son dönemde artan koronavirüs salgını dizileri de olumsuz yönde etkilerken bundan Sadakatsiz dizi ekibi de nasibini aldı. Pek çok oyuncu ve set ekibinden kişilerde koronaya rastlanırken Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncu Burak Sergen’in durumunun oldukça ağır olduğu bilgisi geldi.

Oyuncuların çekimler esnasında maskesiz olmasına karşın, tüm ekibin hep maskeleriyle çalışmaları gözlerden kaçmazken yapımcıların son derece dikkatli önlemler aldığı da ifade edildi. Ancak onlarca kişinin aynı anda bulunduğu ortamlarda vakaların önüne geçilemezken Sadakatsiz setindeki korona vakalarının artması kısa bir süre önce doğum yapan Özge Özder’in son durumunun ne olduğu merak edildi.

Özder’in durumunda bir değişme olmadığı ve koronavirüs test sonucunun negatif çıktığı belirtildi.

Sadakatsiz erken sezon finali mi yapıyor? 21 Nisan Sadakatsiz 27. bölüm yayınlanmayacak mı? - Resim : 2

SADAKATSİZ ERKEN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Oyuncuların koronavirüs test sonuçlarının pozitif olduğunun ortaya çıkmasının ardından Sadakatsiz dizisi sette çekimlerin durdurulduğu ve şu an için stok bölümlerin yayınlanacağı kaydedildi. Gelecek hafta 21 Nisan Çarşamba akşamında Sadakatsiz 27. bölüm yayınlanma ihtimalinin az olduğu belirtildi.

 

Sadakatsiz erken sezon finali mi yapıyor? 21 Nisan Sadakatsiz 27. bölüm yayınlanmayacak mı? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz sezon finali Sadakatsiz erken final Sadakatsiz 27. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.