Sadakatsiz dizisi Çukur'un yıldızına teklifi yaptı! Asya'nın hayranları bu transfere çok sevinecek!

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezona damga vuran dizi Sadakatsiz büyük bir merakla bekleniyor. İlk sezonu 31 bölüm süren dizi yerini koruyabilmek için kadroya yeni transferlere devam ediyor.

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerinde olduğu Sadakatsiz dizisi ikinci sezon hazırlıklarına başladı. Çekimlerin yakın zamanda başlanmasının beklendiği dizinin Eylül ayında ekranda olması bekleniyor. Ancak bugün gelen habere göre Asya'nın hayranları oldukça sevinecek.

Ünlü Oyuncuya Teklif Gitti!

Yeni sezonda hikayeye renkli ve etkili isimlerin katılması bekleniyor. Asya'nın yanında yeni sezonda etkili bir karakter yaratmak isteyen yapımcılar Çukur'un yıldızı Berkay Ateş'e teklif götürdü.

Kral Mahsun: Berkay Ateş - InStyle Türkiye

Alev Alev dizisiyle de iyi bir çıkış yakalayan oyuncunun yeni sezon Sadakatsiz'de rol alması bekleniyordu.

Berkay Ateş eğer rolü kabul ederse Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunda etkili bir karakter ile hikayede yer alacak. Medyapım tarafından hazırlıklar titizlikle yürütülüyor ve Neslihan Yeşilyurt da dizinin yönetmeni olarak yola devam ediyor.

Berkay Ateş kimdir? Berkay Ateş nereli, kaç yaşında? Berkay Ateş boyu,  kilosu - Haberler

BERKAY ATEŞ KİMDİR?

Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi, sinema, tiyatro oyuncusu ve oyun yazarı.

Adı: Berkay Ateş
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1987
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.80 m.
Kilosu: 77 kilo
Burcu: Kova
Göz Rengi: Kahverengi
Annesi: Nilgün Ateş
Kardeşleri: Nilay Ateş
Instagram: https://www.instagram.com/atesberkay/

Sadakatsiz dizisi Çukur'un yıldızına teklifi yaptı! Asya'nın hayranları bu transfere çok sevinecek! ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz berkay ateş kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.