Sadakatsiz bugün var mı? 6 ocak Sadakatsiz 13. bölüm neden yok?

Sadakatsiz 13. bölüm bu akşam var mı sorusu gündemde. Kanal D ekranlarının feneomen dizisi Sadakatsiz’in 6 Ocak Çarşamba Kanal D yayın akışında görünmemesi kafaların karışmasına neden oldu. Peki, Sadakatsiz 13. bölüm bu akşam var mı?

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Sadakatsiz’den kötü haber geldi. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’in 6 Ocak Çarşamba akşamında yayınlanması beklenen 13. yeni bölümü akış listesinden çıkarıldı. Peki, Sadakatsiz dizisi neden yayınlanmadı?

Sadakatsiz bu hafta var mı?

Sadakatsiz dizisinin 13. yeni bölümünün bu hafta 6 Ocak Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanmayacağı belirtildi. Sadakatsiz 13. yeni bölümünün gelecek hafta 13 Ocak Çarşamba akşamında saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacağı ifade edildi.

Sadakatsiz bugün var mı? 6 ocak Sadakatsiz 13. bölüm neden yok?

Sadakatsiz son bölümünde neler yaşandı?

Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurdu. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya karar verdi. Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze geldi.

Sadakatsiz bugün var mı? 6 ocak Sadakatsiz 13. bölüm neden yok? ile ilgili etiketler Sadakatsiz Sadakatsiz 13. bölüm Sadakatsiz 6 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.