RTÜK 5 kez yayın durdurma cezası vermişti! Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili yeni gelişme

Show TV'de yayınlanan Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un başrolünde olduğu sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'ne bir sahnenin kadına şiddet öğesi içerdiği gerekçesiyle 5 kez yayın durdurma cezası verilmişti. Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi için RTÜK tarafından 5 kez yayın durdurma ve idari para cezası verilmişti. Dizi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Dizide oyuncu Ceren Karakoç’un hayat verdiği Nursema karakterinin zorla evlendirildiği adam tarafından camdan itildiği sahneye kadına şiddet öğesi içerdiği gerekçesiyle Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından idari para ve 5 kez yayın durdurma cezası verilmişti. Cezanın 2 haftalık bölümü uygulanmış, dizinin yayın saatinde RTÜK’ün gönderdiği belgeseller Show TV’de yayımlanmıştı. 

CEZA İPTAL EDİLDİ!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, avukat Hakan Ayranpınar’ın temsil ettiği Gold Film karara itiraz etti. Ankara 22. İdare Mahkemesi, Gold Film‘in açtığı davada verilen cezayı ağır bularak iptal etti.

RTÜK 5 kez yayın durdurma cezası vermişti! Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.