Rojda Demirer kimdir? İşte erkek hali!

Rojda Demirer kimdir? Ünlü oyuncu Rojda Demirer sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile gündeme geldi. Demirer, bir telefon uygulamasının yüz değiştirme efekti ile çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Peki Rojda Demirer nereli? Detaylar haberimizde...

Rojda Demirer kimdir? Pek çok yapımda rol alan
Rojda Demirer, filtreli halini Instagram hesabından paylaştı. Demirer'in paylaşımı sonrasında ise yaşamı merak edilmeye başlandı. Peki Rojda Demirer kimdir? Nereli? Detaylar haberimizde...

Rojda Demirer kimdir? İşte erkek hali!

Rojda Demirer, filtreli halini orijinal görüntüsüyle yan yana koyarak Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu, bu karenin altına, "Bu da burada durmalı bence… Keşke erkek bir ikizim olsaymış, bence çok can yakarmış" notunu yazdı.

Rojda Demirer kimdir? İşte erkek hali! - Resim : 2

ROJDA DEMİRER KİMDİR?
Rojda Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Diyarbakır’lıdır. 1988 yılında (9 yaşındayken) TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başlamıştır. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. 2003-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev almıştır.
2003 yılında Aşk Olsun dizisi ile televizyon dünyasına adım atan Rojda Demirer, Adı Efsane, Kördüğüm, Acil Aşk Aranıyor, Alev Alev, Elde Var Hayat, Geniş Aile, Melekler Korusun, Kaos Örümcek ağı gibi diziler ve filmlerde de rol almıştır.

Şimdilerte Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çarpışma adlı dizide Belma karakterine hayat veren Rojda Demirer, 1.67 metre boyunda, 55 kilo ve Aslan burcudur.

Rojda Demirer kimdir? İşte erkek hali! ile ilgili etiketler Rojda Demirer
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.