Rize'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara!

Rize’nin merkezi ile birlikte ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün daha ara verildiği aktarıldı.

Rize’de Cuma öğle saatlerinden bu yana etili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Cumartesi günüde şiddetli bir şekilde devam eden kar yağışı, ulaşıma olumsuz tesirli oluyor.

Rize'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara!

Rize Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden yoğun kar yağışı ve buna bağlı riskler değerlendirilerek, ilimiz genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Bilim Sanat Merkezleri, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerindeki her türlü kurslar, özel öğretim kursları, çeşitli kurslar ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 13 Mart 2022 (Pazar) günü eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Rize'de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara! ile ilgili etiketler Rize tatil kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.