Rise of Empires: Ottoman ne zaman başlıyor? İşte fragmanı...

Rise of Empires: Ottoman ne zaman başlıyor? Netflix, yeni belgesel dizisi gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. İstanbul'un fethini konu alan Rise of Empires Rise of Empires: Ottoman'ın fragmanı yayınlandı. İşte Rise of Empires: Ottoman fragmanı...

Rise of Empires: Ottoman ne zaman başlıyor? Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Rise of Empires: Ottoman'ın yayınlanmasına kısa bir süre kaldı. İşte Rise of Empires: Ottoman fragmanı...

 

Netflix, yeni belgesel dizisinde başrolleri Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in paylaşılıyor. Rise of Empires: Ottoman, 24 Ocak 2020’de tüm dünya ile aynı anda yayınlanacak.

CEM YİĞİT ÜZÜMOĞLU KİMDİR?

Cem Yiğit Üzümoğlu, 11 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul'da lisede okurken yıllarca Fenerbahçe'de yüzücülük yaptı. 2012 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünden 2016 yılında mezun oldu.
Üç yıl boyunca trenle Avrupa'da seyahat etmediği ülke, şehir bırakmayan Cem Yiğit Üzümoğlu, Hindistan ve Polonya'da fiziksel tiyatro ve modern dans üzerine çalışmalar yaptı.
2016 Ağustos ayında Performans Sanatlar alanında Türk, Yunan ve Polonyalı sanatçılar arasında sanatsal ve yaratıcı bir diyalog oluşturmak adına kurulan “Teatr Andra” ile yunan Dimitris Dimitriadis'in yazdığı Troas adlı tiyatro oyununda Kerem Karaboğa, Salih Usta, Cem Yiğit Üzümoğlu, Ayça Güler adlı oyuncular oynamıştır.

Cem Yiğit Üzümoğlu, Kanal D ekranlarında 2017 yılında yayınlanan; başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer, Reha Özcan’ın paylaştığı Adı Efsane dizisinde Hakan karakterini canlandırdı.

Nisan 2017’de 21. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Genç Kuşak Sanatçısı” ödülüne layık görüldü.

2018 yılında Netflix’in ilk Türk dizisi “The Protector/Hakan: Muhafiz” filminde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Mehmet Kurtuluş, Burçin Terzioğlu Okan Yalabık, Cem Yiğit Üzümoğlu birlikte rol aldılar.
Son olarak ise 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Rise of Empires: Ottoman’da Fatih Sultan Mehmet’i canlandırdı.

Rise of Empires: Ottoman ne zaman başlıyor? İşte fragmanı... ile ilgili etiketler Netflix Birkan Sokullu Tuba Büyüküstün rise of empires ottoman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.