Rihanna Türkiye'ye mi geliyor? Rihanna Türkiye'de konser mi verecek?

Dünyaca ünlü yıldız Rihanna'nın Türkiye'de konser vereceği iddiaları hayranlarını heyecanlandırdı. Rihanna'nın özel bir organizasyon çerçevesinde İstanbul'da hayranlarıyla bir araya geleceği konuşuluyor. Peki, Rihanna Türkiye'ye mi geliyor? Rihanna Türkiye'de konser mi verecek? Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'yi birçok kez ziyaret eden ve unutulmaz konserleriyle büyük beğeni toplayan Rihanna, hayranlarını bir kez daha heyecanlandıracak bir sürprizle geliyor. Son günlerde İstanbul'da görülen dünyaca ünlü menajer Mani Nordine, özel davetli olarak şehre gelmişti. Bu çerçevede, Rihanna'nın özel bir organizasyon için İstanbul'a gelerek hayranlarıyla buluşacağı iddia edildi. Peki, Rihanna Türkiye'ye mi geliyor? Rihanna Türkiye'de konser mi verecek? Detaylar haberimizde... 

Rihanna Türkiye'ye mi geliyor? Rihanna Türkiye'de konser mi verecek?

RIHANNA İSTANBUL'A MI GELİYOR?

Lüks bir restoranda dostlarıyla bir araya geldikten sonra sessiz sedasız oteline geçen Nordine, basın mensuplarının sorularına cevap vermemişti. Ancak, ünlü menajerin Türkiye ziyaretinin nedeni gün yüzüne çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre, bir süredir İstanbul'da çeşitli görüşmelerde bulunan Nordine, Rihanna'yı İstanbul'a getirmek için çalışmalara başlamış durumda. Buna göre Rihanna, , şubat ayında özel bir etkinlikte sahne alacak.

Rihanna Türkiye'ye mi geliyor? Rihanna Türkiye'de konser mi verecek? ile ilgili etiketler Rihanna İstanbul Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.