Rıdvan Dilmen'den sonra Ahmet Çakar'da mı gidiyor? Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı?

Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı? Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kendisini takip edenlerden helallik istedi. Eski hakem, şimdilerin futbol yorumcusu Ahmet Çakar geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla gündem olmuştu.

Beyaz Futbol adlı programda konuşan Ahmet Çakar, faal bir hakemle görüştüğünü ve hakemin kendisine "Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" dediğini iddia etmişti.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Ahmet Çakar, bugün Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda daha bulundu. Çakar, "Hakkınızı helal edin. Hepinize teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. Usta yorumcunun bu paylaşımı neden yaptığı bilinmezliğini korurken, sosyal medyada bazı kullanıcılar bu paylaşımı Çakar'ın yorumculuk yaptığı programdan ayrıldığı şeklinde yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den sonra Ahmet Çakar'da mı gidiyor? Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı?

TFF, Ahmet Çakar'ın iddialarıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvuruda bulundu

Geçtiğimi günlerde usta futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'de NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol adlı programdan ayrıldığını açıklamıştı.

SOSYAL MEDYADA AHMET ÇAKAR'A TEPKİ

Rıdvan Dilmen'den sonra Ahmet Çakar'da mı gidiyor? Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı? - Resim : 3

Rıdvan Dilmen'den sonra Ahmet Çakar'da mı gidiyor? Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı? - Resim : 4

Rıdvan Dilmen'den sonra Ahmet Çakar'da mı gidiyor? Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı? - Resim : 5

 

Rıdvan Dilmen'den sonra Ahmet Çakar'da mı gidiyor? Ahmet Çakar Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Çatalca Ahmet Çakar helallik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.