Reymen'in ismi değişecek mi? Açıklama yaptı mı? İsim hakkını kim aldı?

Reymen'in ismi değişecek mi? Son dönemde yaptığı şarkılar ile isminden söz ettirmeyi başaran Reynmen'e şok bir haber geldi. Youtube kanalında çektiği videolar ile üne kavuşan Yusuf Aktaş, Reynmen isminin tescilini başkasının yapmasından dolayı değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Hayranları sevilen Youtuber'ın yeni adının ne olacağını araştırmaya başladı. İşte Reymen'in ismi değişecek mi? Açıklama yaptı mı? İsim hakkını kim aldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Reymen'in ismi değişecek mi? Youtube kanalında çektiği videolar ile üne kavuşan Yusuf Aktaş, Reynmen isminin tescilini başkasının yapmasından dolayı değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Hayranları sevilen Youtuber'ın yeni adının ne olacağını araştırmaya başladı. Son dönemde yaptığı şarkılar ile isminden söz ettirmeyi başaran Reynmen'e şok bir haber geldi. İşte Reymen'in ismi değişecek mi? Açıklama yaptı mı? İsim hakkını kim aldı? Merak edilen detaylar haberimizde...

2. Sayfa'nın haberine göre "Reynmen" ismi 12 Kasım 2018 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumu'na yapılan başvuru sonucunda Ömer Duvaklı isimli kişi tarafından tescillendi. Bu markanın kullanım hakkı sadece Ömer Duvaklı'ya verildi.

Bunun üzerine Reynmen karara itiraz etti ancak reddedildi.
Yusuf Aktaş, bu gelişme sonrası B planını devreye soktu. 29 Aralık 2018'de Türk Patent ve Marka Kurumu'na başvuru yaparak "R Reynmen" markasını tescil etti.

Reymen'in ismi değişecek mi? Açıklama yaptı mı? İsim hakkını kim aldı? ile ilgili etiketler YouTube YouTuber Reynmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.