Resimli Berat Kandili mesajları 2020! En güzel Berat Kandili mesajları!

Resimli Berat Kandili mesajları 2020! Berat Kandili de üç ayların ikincisi şaban ayının 15'inci gecesine denk gelmektedir. Müslümanlar için en özel kandillerden biri olan Berat Kandili bugün idrak ediyor. Birçok kişi sevdiklerine kandil mesajları göndermek için arama motorlarından araştırmalar yapıyor. İşte, Resimli Berat Kandili mesajları 2020! En güzel Berat Kandili mesajları! Detaylar haberimizde...

Resimli Berat Kandili mesajları 2020! İslam alemi için en özel kandillerden biri olan Berat Kandili Ramazanı müjdelemektedir. Müslümanlar bu özel günde Allahu Teala'ya ibadet eder, namaz kılar, oruç tutarlar. Berat Kandili'nde eller semaya yükselir. Berat Kandili'nin gelmesi ile vatandaşlar uzakta olan sevdiklerine resimli kandil mesajları göndermek üzere araştırmalar yapmaya devam ediyor. En anlamlı kandil mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, Resimli Berat Kandili mesajları 2020! En güzel Berat Kandili mesajları! Detaylar haberimizde...

Berat Kandili mesajları! En güzel resimli, Berat Gecesi mesajları...

 Berat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

- Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Berat kandilin mübarek olsun...

- Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

En güzel Berat Kandili mesajları, Berat kandil instagram story ...

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

-Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.Berat Kandilin Mübarek Olsun.

En güzel Berat Kandili mesajları burada! 2020 Resimli kandil ...

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Berat Kandiliniz kutlu olsun.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

Berat Kandili mesajları resimli 2019 – Berat Kandili mesajı ...

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun?

- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat kandiliniz hayırlı olsun!

Berat Kandili mesajları sözleri! 2019 Berat Kandili mesajları ...

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere...

-Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun....

-Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

-Bazen yenik düştük zamana, esiri oIduk anIamsız koşturmaIarın ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostIarımızı hiç unutmadık. KandiIiniz mübarek oIsun.

Berat Kandili mesajları sözleri! 2019 Berat Kandili mesajları ...

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Mübarek Berat Kandiliniz hayırlı olsun!

Resimli Berat Kandili mesajları 2020! En güzel Berat Kandili mesajları! ile ilgili etiketler Kandil Allah Berat Kandili 2020 İslam resimli kandil mesajları resimli mesaj kutlama mesajları üç aylar şaban ayı recep ayı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.