Rekortmen Netflix dizisi Wednesday konusu ne? Oyuncuları kimlerdir?

Son dönemlerin en çok seyredilen dizileri arasında yer almayı başaran Netflix dizisi Wednesday, konusu ve oyuncuları ile tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte diziye ilişkin detaylı bilgiler…

Dijital platformların giderek popülerleşmesi, platformlar arasında rekabetin de kızışmasına sebep oldu. Rakiplerine göre daha büyük bir pazar payına ulaşmak isteyen platform yöneticileri, bu kapsamda platformlarda yayınlanan içeriklere daha fazla özen göstermeye başladı. Hem geleneksel hem de yenilikçi ve fantastik içeriklere yer verilen platformlar arasında en dikkat çekeni ise Netflix oldu.

Birçok farklı dijital platformun ülkemizde yayın hayatlarına devam ettikleri şu günlerde, yerli yapımlara da yer vererek kapsamını genişletmeyi başaran Netflix, rakiplerine karşı bir adım öne çıkmayı başardı. Son dönemlerde personel çıkarımları ve abone ücretlerine yapmış olduğu zamlar ile gündeme gelse de bünyesinde yayınladığı yüzlerce farklı içerik ile halen popülerliğini korumaya devam eden Netflix, son olarak “Wednesday” isimli dizi ile farkını ortaya koydu.

Daha önce Tim Burton’ın yönetmenliğinde beyaz perdede yayınlanmış olan “Adams Ailesi” filminden esinlenilerek yine Tim Burton tarafından çekilen Wednesday dizisi, henüz 3 hafta önce yayına girmiş olmasına rağmen Netflix’in gündemine ilk sıradan giriş yapmayı başardı.

WEDNESDAY DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Rekortmen Netflix dizisi Wednesday konusu ne? Oyuncuları kimlerdir?

2021- 2022 Mart döneminde çekilmiş olan ve yaklaşık olarak 3 haftadır Netflix’te yayınlanan Wednesday dizisi, yayınlandığı ilk haftada 341,23 milyon saat izlenerek Stranger Things 4’ün rekorunu egale etti. Tüm dönemlerin en çok seyredilen ikinci İngilizce dizisi olmayı başaran Wednesday, konusu ile de adından söz ettirdi.

Oldukça zeki olan ve bir o kadar da alaycı tavırları ile dikkat çeken Wednesday Adams, Nevermore Akademisi’nde arkadaş çevresini genişletirken arka arkaya işlenmiş olan esrarengiz cinayetleri de araştırmaya başlar. Wednesday bu süreçte doğa üstü gizemli olaylar ile karşılaşır. Medyumluk yeteneğine sahip olduğunu keşfeden kız, sonrasında kasabada işlenecek olan bir cinayet serisinin önüne geçecek.

WEDNESDAY DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Çekimleri Romanya’da tamamlanan Wednesday dizisinin ana karakterlerine hayat veren oyuncular şu şekilde:

  • Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter DoohanTyler, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Georgie Farmer, Naomi J.Ogawa, Christina Ricci, Moosa Mostafa
Rekortmen Netflix dizisi Wednesday konusu ne? Oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler dizi Wednesday
GÜNÜN VİDEOSU

Akıncı İHA, İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi aradığı uçuşta dünyada en çok takip edilen hava aracı

Türkiye'nin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkililerin geçirdiği helikopter kazasına ilişkin arama faaliyetlerinde görevlendirdiği Akıncı İHA'yı FlightRadar24 uygulaması üzerinden yüzbinlerce kişi takip ediyor.