Recep İvedik 3 filminin konusu nedir? Recep İvedik 3 oyuncuları kimlerdir?

14 Aralık Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Recep İvedik 3 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Recep İvedik 3 hangi kanalda? Recep İvedik 3 oyuncuları kimlerdir?

14 Aralık Kanal D yayın akışında yer alan Recep İvedik 3 adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli ve başarılı birçok oyuncunun oynadığı Recep İvedik 3 filmi 2017 yılında vizyona girmiştir. Serinin 3 filminde Recep İvedik tiplemesi yine seyircileri kahkahaya boğaçak. Peki, Recep İvedik 3 filminin konusu nedir? Recep İvedik 3 oyuncuları kimlerdir?

Recep İvedik 3 filminin konusu nedir? Recep İvedik 3 oyuncuları kimlerdir?

Recep İvedik 3 Filminin Konusu Nedir?

Şahan Gökbakar'ın halk kitlelerinde adeta infial yaratan fenomen tiplemesi Recep İvedik'in yıkıcı maceraları, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3, Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor.

Recep İvedik 3'ün yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstleniyor.

Recep İvedik 3 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Togan Gökbakar

Oyuncular: Şahan Gökbakar, Zeynep Çamcı, Metin Şentürk

 Tür:   Komedi

Yapım Yılı: 12 Şubat 2010 / Komedi

 

Recep İvedik 3 filminin konusu nedir? Recep İvedik 3 oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler recep ivedik 3 filminin konusu oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.