Quaresma'dan kafa karıştıran açıklama! Ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, instagram hesabından yayınladığı bir fotoğraf "ayrılıyor mu?" sorularının sorulmasına neden oldu. 'Her şey için teşekkürler' yazan Quaresma'nın, veda mesajı verdiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, İngstagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kafaları karıştırdı.

Geçen sezon kazanılan Süper Lig şampiyonluğu kupasıyla olan fotoğrafını hesabında yayınlayan ve üzerinde Beşiktaş forması olan Quaresma, fotoğrafın altına 'Her şey için teşekkürler' yazarak akıllarda soru işareti bıraktı.

Katar ekiplerinin gündeminde olan Portekizli yıldızın takımdan ayrıldığı iddia edildi.

quarisma

MENAJERİ AÇIKLADI: 'QUARESMA AYRILMIYOR'

Haber1903'e açıklama yapan Quaresma'nın menajeri Rui Costa; 'Quaresma ayrılmıyor. O Beşiktaş'ı çok seviyor. Bu konu her sene gündeme geliyor. Quaresma, Beşiktaş'tan ayrılmayacak.' ifadelerini kullandı.

GÜNER: PAYLAŞIMIN ALTINDA BİR ŞEY ARANMAMALI

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Quaresma'nın bu paylaşımının altında herhangi bir şey aranmaması gerektiğini söylerken, "Quaresma 2017 senesine teşekkür etti. Bir nevi evrene mesaj gibi. Kupalı fotoğrafın olması da 2017'nin kendisi için iyi geçtiğini ifade ediyor" açıklamasını yaptı.

"ARDA İLE İLGİLİ GİRİŞİMİMİZ OLMADI"

İHA'da yer alan habere göre; bu sezon yapılan transferlerde başrol oynayan Umut Güner, Vida transferini de bitiren isim olmuştu. Son günlerde Beşiktaş'ın Arda Turan'la anlaşacağı yönünde ortaya atılan iddialarla ilgili de konuşan Umut Güner, "Arda Turan'la ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir girişimimiz olmadı" diye konuştu.

2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Portekizli yıldızın siyah-beyazlı kulüple 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Quaresma'nın adı Çin ve Katar kulüpleriyle anılıyordu.

Quaresma'dan kafa karıştıran açıklama! Ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Beşiktaş Instagram Ricardo Quaresma veda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.