Prens William ile ilişkisi olduğu konuşulan Lady Rose Hanbury kimdir? Lady Rose Hanbury kaç yaşında, nereli?

Prens William ile ilişkisi olduğu konuşulan Lady Rose Hanbury kimdir? Lady Rose Hanbury kaç yaşında, nereli? Prens Williamve Kate'nin boşanacağı ve boşanma nedeninin Lady Rose Hanbury olduğu konuşuluyor. İşte hayatı herkes tarafından merak edilmeye başlayan Lady Rose Hanbury hakkında tüm detaylar...

Lady Rose Hanbury kimdir? 2019 yılında Prens William ile romantik bir ilişkisi olduğu konuşulan ve birçok haber kaynağından iddialar ortaya atılan Lady Rose Hanbury nereli, kaç yaşnda, mesleği ne?

LADY ROSE HANBURY KAÇ YAŞINDA, NERELİ, ÇOCUĞU VAR MI?

Rose Hanbury, 15 Mart 1984 tarihinde dünyaya geldi. Babası Timothy Hanbury bir web sitesi tasarımcısıyken, annesi Emma Hanbury moda tasarımcısıdır. Hanbury'nin genç kız kardeşi Marina, Durham 7. Kontu Edward Lambton'ın üçüncü eşidir.

Hanbury'nin evlilik öncesi kariyeri, Storm Models ajansı tarafından temsil edilen bir moda modeli olarak ve Muhafazakar politikacı Michael Gove için bir araştırmacı olarak çalışmak şeklindeydi.

Hanbury, 24 Haziran 2009'da Chelsea Belediye Sarayı'nda David Cholmondeley, 7. Cholmondeley Markisi ile evlendi. Çiftin üç çocuğu bulunmaktadır: Alexander Hugh George Cholmondeley, Oliver Timothy George Cholmondeley ve Iris Marina Aline Cholmondeley.

Hanbury ve ailesi, Norfolk'taki Houghton Hall'da yaşamaktadır. Hanbury'nin Prens ve Prenses of Wales ile olan dostluğu ve East Anglia Çocuk Yardım Vakfı (EACH) gibi yardım kuruluşlarının himayesi altında olması dikkat çekmektedir.

HANBURY ÖDÜLLERİ

6 Mayıs 2023'te, Kral III. Charles'ın taç giyme töreninde, Hanbury'ye Kral III. Charles'ın Taç Giyme Madalyası verilmiştir.

PRENS İLE İLİŞKİSİ SÜRÜYOR MU?

Hanbury'nin Prens William ile olan iddialı ilişkisi, birçok haber kaynağında dile getirilmiştir. Bu iddiaların doğruluğu tartışmalı olmakla birlikte, dünya çapındaki medya kuruluşlarının bu konuda geniş kapsamlı haberler yapması, Hanbury'nin yaşamı hakkındaki önemli bir gelişme olarak kabul edilebilir.

PRENS WİLLİAM İLE KATE BOŞANACAK MI?

Bir kraliyet yazarının ifadesine göre, çift arasında herhangi bir boşanma durumu söz konusu değil. Yazar, çiftin uzun süredir birbirlerini tanıdıklarını ve ilişkilerinin derinliğini vurgulayarak, kavgaların genellikle hızla çözüldüğünü belirtiyor.

Prens William ile ilişkisi olduğu konuşulan Lady Rose Hanbury kimdir? Lady Rose Hanbury kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Lady Rose Hanbury
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.