Prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? Prefabrik ev nasıl kurulur?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sebebiyle prefabrik ev fiyatları büyük bir merakla araştırılmaya başladı. Prefabrik yapı ve konteynerlerin, depremden etkilenen 10 ilde afetzedeler ile ilgili kurum ve kuruluşlara tesliminde KDV oranı yüzde 18'den yüzde 1'e kadar düşürüldü. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? Ayrıntılar haberimizde...

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem pek çok ili de etkiledi. Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinin ardından, daha hesaplı ve güvenilir olan prefabrik ev fiyatları araştırılmaya başlandı. Ayrıca, depremden etkilenen 10 ilde prefabrik yapı ve konteynerlerin, KDV oranı yüzden 18'den 1'e düşürüldü. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? Ayrıntılar haberimizde...

Prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? Prefabrik ev nasıl kurulur?

PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR 2023?

Prefabrik ev fiyatları, satın alınan (Internet, şirketler vb.) yere ve şirkete göre değişiklik göstermekle birlikte genel olarak, 150 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. 

Örneğin, 100 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatı 200 bin TL civarındayken, 160 metrekare 5+1 evin fiyatı 500 bin TL'ye kadar çıkmaktadır.

Ancak belirtildiği gibi, prefabrik ev fiyatları değişiklik göstermektedir. Kullandığınız arama motorları üzerinden prefabrik ev alabileceğiniz şirket ve siteleri araştırarak istediğiniz tarzda prefabrik evin net fiyatını öğrenebilirsiniz.

PREFABRİK EV NASIL KURULUR?

Prefabrik evinizin kurulacağı arazi için gerekli ilk aşama tamamlandıktan sonra proje ve planlar göz önüne alınarak tek katlı ya da çift katlı seçeneklerden hangisinin ihtiyacınızı karşılayacağına karar vermeniz gerekir. Kararınızın ardından anlaştığınız prefabrik yapı firması, prefabrik ev için gereken malzemelerin imalat sürecine fabrika ortamında başlayacaktır.

Prefabrik ev kurulumu için arazi zemininin detaylı incelenmesi gerekmektedir. Eğer zemin düzse, zemine direkt olarak beton dökülerek prefabrik evin kurulumuna başlanabilir. Ancak eğimler söz konusuysa ve zemin sıkı bir yapıya sahip değilse yapının kurulumu gerçekleştirilemeyeceği için birtakım düzenlemeler yapılması gerekebilir.

 

 

Prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? Prefabrik ev nasıl kurulur? ile ilgili etiketler prefabrik ev deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.