Poyraz Karayel bitiyor! Poyraz Karayel finali ne zaman?

Poyraz Karayel bitiyor iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Dizinin yapımcısı Limon yapım iddiayı doğruladı ve Poyraz Karayel'in son iki bölüm ile izleyici karşısına geleceğini açıkladı. Limon Yapım’ın resmi Instagram hesabından yapılan açıklamada 82. bölümün final olacağı dile getirildi. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Fragmana göre dizi gelecek hafta son bulacak. İşte, Poyraz Karayel final bölümü ile ilgili tüm merak edilenler....

Poyraz Karayel bitiyor. Sevilen dizi Poyraz Karayel dizisinin yapımcılığını üstlenen firma Limon Yapım dizinin son iki bölümü olduğunu ve gelecek hafta ekranlara veda edeceğini açıkladı. Poyraz Karayel 2015 yılında yayın hayatına başlamıştı. Dizi son iki bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak. Poyraz Karayel final bölümünde neler olacağı merak konusu olurken Poyraz Karayel son bölümde kaçırılan Poyraz ve arkadaşları 22 Şubat’ta ekrana gelecek bölümde bağlı tutuldukları alandan kaçmaya çalışacak. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanında yer alan bilgilere göre dizi gelecek hafta son bulacak. İşte, sevilen dizi Poyraz Karayel final bölümü ve son bölüm ile ilgili tüm detaylar…

poyraz

Limon Yapım’ın resmi Instagram hesabından Poyraz Karayel dizisinin önümüzdeki hafta final yapacağını duyurdu. Poyraz Karayel bitiyor mu denirken sevenleri 82. bölümün final olacağını öğrendi.

Poyraz Karayel final bölümü ile bir hayli merak ediliyordu. Limon Yapım’dan yapılan açıklama ile dizinin 82. bölüm ile final yapıcağı kesinleşti.

Poyraz Karayel final bölümünde neler olacak?

Poyraz Karayel 1 Mart’ta ekrana gelecek 82. bölümle ile son bulacak. Poyraz Karayel dizisinin neden final yaptığıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Kanal D’nin yeni dizilerinin Karayel’i sona ermesinde etkili olduğu ifade edildi.

Poyraz Karayel'in yerine hangi dizi yayınlanacak?

Poyraz Karayel bitiyor haberi sosyal medyaya düştüğünden beri dizinin yerine hangi dizisnin geleceği merak konusu oldu. Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan İsimsizler ve Evlat Kokusu adlı dizilerden birinin Çarşamba günleri ekrana gelmesi bekleniyor.

poyraz_ayegl

Poyraz Karayel final bölümünde Poyraz ve Ayşegül evlenecek mi?

Nevra ve Çınar’ın tüm uğraşlarına rağmen birlikte olmaya devam eden ikili son olarak Eda’nın da kendilerine karşı oynadığı oyunları görmezden gelmişti. Nevra, Eda ile yaptığı görüşmede kızının sağ olduğunu ifade ederek onu görmek için Ayşegül ile Poyraz’ın arasını bozması gerektiğini belirtmişti. Poyraz’ın evine yerleşen Eda tüm çabalarına rağmen ikiliyi ayıramazken Ayşegül’ün Çınar’dan resmi olarak boşanması ikilinin evlilik yolundaki engellerin ortadan kalktığını göstermişti.

Poyraz Karayel 81.Bölüm Fragmanı - 2

Sinan, Poyraz’ı karşısına alarak yaptığı konuşmada Ayşegül’ün boşanma dilekçesini kendisine göstererek “Artık bekar bir kadınım ve evlenmeye hazırım” mesajı vermeye çalıştığını dile getirdi. Babasından Ayşegül’e evlilik teklifi etmesini isteyen Sinan ikilinin evlenmesiyle kendisinin de mutlu olacağını söyledi. Son bölümde ilişkilerinin rayına girmesi ve Poyraz’ın sakin bir yaşam istediğini belirtmesi finalde “Poyraz ve Ayşegül evlenecek mi?” sorusunu akıllara getirdi. 1 Mart’ta 82. bölümü ile son kez ekranlarda olacak olan dizinin final bölümünde bu soru yanıt bulacak.

Poyraz Karayel bitiyor! Poyraz Karayel finali ne zaman? ile ilgili etiketler poyraz karayel bitiyor poyraz karayel poyraz karayel final bölümü poyraz karayel son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.